MEDIA

Γη της Ελιάς Spoiler: Η αποκάλυψη για την Ειρήνη πέφτει σαν «κεραυνός»

Γη της Ελιάς Spoiler: Η αποκάλυψη για την Ειρήνη πέφτει σαν «κεραυνός»

Γη της Ελιάς: Οι αποκαλύψεις για την Ειρήνη, από εδώ και πέρα θα είναι πολλές.

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν σταματούν στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Τα spoilers ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το φανατικό κοινό, ενώ στα επεισόδια των επόμενων εβδομάδων οι αποκαλύψεις για την Ειρήνη θα είναι πολλές.

Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας φαίνεται ότι έχει έρθει αποφασισμένη για φουρτούνες, ειδικά μετά την ανίερη συμμαχία που έχει κάνει με την Αρετή με σκοπό να χωρίσουν Φίλιππος και Βασιλική. Η νεαρή προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο και, όσο εκείνος αντιστέκεται, γίνεται φορτική. Μάλιστα, θα φτάσει σε σημείο να τον καταγγέλλει για βιασμό προκαλώντας αναστάτωση στη ζωή όλων.

Παράλληλα, έχουμε δει ότι η Χάιδω έχει βρει γράμματα της Ασπασίας στον άντρα της που έχει πεθάνει και αναγκάζει τη δεύτερη να κάνει test DNA στην Ειρήνη για να βεβαιωθούν ότι είναι παιδί του Δημοσθένη. Έτσι, η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του. Η Ασπασία, κλαίγοντας, παρακαλεί τη Χάιδω να μην αποκαλύψει σε κανέναν το αποτέλεσμα του τεστ DNA καθώς γνωρίζει ότι οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος. Η Χάιδω ωστόσο καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια.

Παράλληλα, οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένειά της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό. Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube