MEDIA

Η Ριάνα ανέβασε στο Tik Tok το πρώτο βίντεο με το μωρό της

Η Ριάνα ανέβασε στο Tik Tok το πρώτο βίντεο με το μωρό της
H Rihanna μαζί με τον σύντροφό της ράπερ A$AP Rocky
Associated Press

Το διάρκειας 45 δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασε στο TikTok, είναι το πρώτο που ανεβάζει η Ριάνα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει ήδη συγκεντρώσει 11,5 εκατομμύρια θεάσεις και 3,4 εκατομμύρια likes.

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα ανήρτησε για πρώτη φορά ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το μωρό της, ένα αγοράκι που απέκτησε τον Μάιο μαζί με τον σύντροφό της ράπερ A$AP Rocky.

Το διάρκειας 45 δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασε στο TikTok, είναι το πρώτο που ανεβάζει η τραγουδίστρια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει ήδη συγκεντρώσει 11,5 εκατομμύρια θεάσεις και 3,4 εκατομμύρια likes από χθες που αναρτήθηκε.

Στο βίντεο εμφανίζεται το αγοράκι χαμογελαστό να προσπαθεί να φτάσει το τηλέφωνο της Ριάνα ενώ εκείνη του λέει "Προσπαθείς να πιάσεις το τηλέφωνο της μαμάς;".

Η 34χρονη καλλιτέχνης, γνωστή από τις μεγάλες επιτυχίες της "Diamonds" και "Umbrella", γέννησε τον Μάιο αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες όπως το όνομα του παιδιού.

Γεννημένη στα νησιά Μπαρμπέιντος η τραγουδίστρια το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, έχει γίνει δισεκατομμυριούχος τα τελευταία χρόνια και έχει επεκτείνει την καριέρα της και στη μόδα.

Οι φήμες ότι ήταν ζευγάρι με τον A$AP Rocky κυκλοφορούσαν επί χρόνια πριν το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα:

Ριάνα: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Ριάνα: Πιο σέξι από ποτέ - Ποζάρει με μαύρο κορσέ

Η Rihanna κυκλοφόρησε και δεύτερο νέο τραγούδι