MEDIA

Τα κανάλια επενδύουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου – Ποιοι αναλαμβάνουν δράση

Τα κανάλια επενδύουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου – Ποιοι αναλαμβάνουν δράση

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρακολουθούμε πολλές εκπομπές και τα Σαββατοκύριακα

Μία δυνατή χρονιά ετοιμάζουν τα κανάλια, με κάθε ζώνη να μοιάζει καλά «οχυρωμένη» και με πολλές εκπλήξεις. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της θα είναι και η πληθώρα εκπομπών τα Σαββατοκύριακα.

Στον ALPHA οι πρωταγωνιστές θα είναι σταθερές αξίες. Ο Νίκος Μάνεσης θα «κλείνει» και πάλι το καθιερωμένο ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» κάθε πρωί Σαββατοκύριακου. Με διεισδυτική ματιά, ρεπορτάζ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα, «φωτίζει» γεγονότα κι αποκαλύπτει αλήθειες. Το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνει η μοναδική Ναταλία Γερμανού. Συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της Τέχνης, άνθρωποι που μας απασχόλησαν με τη δράση τους, τα νέα της εβδομάδας, όλα θα είναι στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για να γεμίσουν τα μεσημέρια μας και να μας φέρουν πιο κοντά σε όσα είναι σημαντικά.

Στο MEGA, στη θέση της παραμένει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό, το «Χαμογέλα και πάλι!», «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει, αναλύει τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της. Νέα άφιξη θα είναι ο Κώστας Τσουρός, που όπως φαίνεται θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Να σημειωθεί ότι, νωρίς το πρωί, θα συνεχίσει να υπάρχει ενημερωτική εκπομπή.

Ο ΑΝΤ1, μετά από πολλά χρόνια, ενεργοποιεί την εν λόγω ζώνη. Η Μπέττυ Μαγγίρα αναλαμβάνει δράση αποτελώντας μία από τις πολύκροτες μεταγραφές της επόμενης σεζόν. Αν και ακόμη δεν έχουν κλειδώσει τα πρόσωπα της ομάδας της, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει πολύ η άφιξή της.

Τα Σαββατοκύριακα θα γίνονται πιο «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ, και τη νέα χρονιά, με την Μαρία Μπακοδήμου και την παρέα της. Nέα ματιά, lifestyle, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, αποτελούν τη σκαλέτα ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η νέα σύνθεση της ομάδας. Σταθερή αξία στο ίδιο κανάλι είναι, βέβαια, ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα». Μετρ στα πολιτικά και κοινωνικά θέματα συνεχίζει ακάθεκτος.

Ψυχαγωγικό μαγκαζίνο θα δούμε και στο OPEN. Η Ελένη Τσολάκη μπορεί να μετακομίζει τις καθημερινές, όμως τα στελέχη ετοιμάζουν πολλά για την απαιτητική σεζόν που θα ξεκινήσει. Φυσικά, ο σταθμός θα συνεχίσει την παράδοση στην πρωινή ενημέρωση με την πρώτη καλημέρα να ανήκει στο δημοσιογραφικό επιτελείο.