Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Cash or Trash: Απίστευτη συμφωνία! Πούλησε το αντικείμενό του 120 πάνω από την αξία του

Newsbomb

Ξόδεψε μόλις ένα ευρώ για να αποκτήσει τα βάζα και τα πούλησε 120!

Ένα ακόμα επεισόδιο στο Cash or Trash κράτησε συντονισμένους τους τηλεθεατές οι οποίοι έκανα καλές συμφωνίες με τους παίκτες.

Η Ελπίδα ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη καλλιγραφίας και γραφής κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική συμφωνία. Η παίκτρια έφερε προς πώληση ένα σετ από τρία κεραμεικά βάζα από τα μέσα του 20ου αιώνα.

«Δεν είναι χειροποίητα αλλά έχουν ιστορία και κρύβουν μία γυναικεία δύναμη, γιατί η φαρμακευτική ουσία που αποθηκευόταν μέσα το εφηύρε μία γυναίκα, πρωτοπόρος στον τομέα της και επαναστάτρια», είπε αρχικά η παίκτρια.

Για να τα προμηθευτεί ξόδεψε μόλις ένα ευρώ. Όπως ανέφερε: «Εγώ αυτά συνήθως τα κάνω κασπώ, κάνουν τον κύκλο τους μαζί μου και μετά δεν με νοιάζει αν θα τα αποχωριστώ εγώ. Συνοδεύονται από μία χειρόγραφη κάρτα για τον επόμενο ιδιοκτήτη».

Οι αγοραστές έδειξαν το ενδιαφέρον τους από την αρχή και οι προσφορές έφτασαν γρήγορα τα 90 ευρώ. Στο τέλος ο Γιώργος Δαλαβάρης και η Ελομίδα Βισβίκη έμειναν στο τέλος για την διεκδίκηση με την αγοράστρια να κάνει την καλύτερη συμφωνία.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που το αντικείμενό μου πήγε στην Ελομίδα και μετά χαράς θα της κάνω μαθήματα καλλιγραφίας με την πρώτη ευκαιρία», είπε η Ελπίδα μετά τη συμφωνία που κατάφερε να κάνει.