ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η NN Hellas χορηγός της ομάδας ΜDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό

Η NN Hellas χορηγός της ομάδας ΜDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό
Από αριστερά: Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της NN Hellas, με την κυρία Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρο του MDA Ελλάς, πλαισιωμένες με τους εθελοντές της NN Hellas και τα μέλη του MDA Ελλάς

Το να είσαι δίπλα σε αυτούς που σε χρειάζονται, έχει σημασία.

H NN Ηellas στηρίζει έμπρακτα το ΜDA Eλλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις και τρέχει για καλό σκοπό μαζί με την ομάδα ΜDA Runner, στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΝΝ Ηellas θα συνοδεύσουν μέλη του ΜDA Ελλάς με τα ειδικά αμαξίδια στη διαδρομή των 10 χλμ. και 5 χλμ., το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η συνάντηση γνωριμίας των εθελοντών της ΝΝ Ηellas και της ομάδας ΜDA Runner, που θα αγωνιστούν μαζί, με στόχο τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων για τη δημιουργία της πρώτης Ειδικής Μονάδας Nευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων στην Αθήνα.

Από αριστερά: η κυρία Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος του MDA Ελλάς με την κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Δ. Σύμβουλο της NN Hellas.

Οι συμμετέχοντες γνωρίστηκαν από κοντά και συνομίλησαν σε ένα εγκάρδιο κλίμα, παρουσία της κας. Μαριάννας Πολιτοπούλου, Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της NN Hellas και της κας Βάνας Λαβίδα, Προέδρου του ΜDA Eλλάς.

Η ΝΝ Hellas, στέκεται δίπλα στο έργο του MDA Ελλάς για ισότιμη ένταξη των μελών του στην Ελληνική κοινωνία, με γνώμονα τις αξίες της εταιρίας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον.

Από αριστερά: Η κυρία Ματίνα Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Marketing της NN Hellas, η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της NN Hellas, η κυρία Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος του MDA Ελλάς και η κυρία Αντιγόνη Καρρά, Διευθύντρια του MDA Ελλάς