ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα Γεύση myblu με 0% Νικοτίνη!

Νέα Γεύση myblu με 0% Νικοτίνη!

Το myblu εμπλουτίζει την γκάμα του με την 1η  κάψουλα χωρίς Νικοτίνη στην Ελλάδα!

Για τους καπνιστές που ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη μοναδική γεύση Blue Ice με 0% περιεκτικότητα σε Νικοτίνη. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται περαιτέρω η γκάμα γεύσεων myblu δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%!

Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του, ενώ οι κάψουλες myblu είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Kάθε πακέτο Blue Ice 0% περιέχει 2 κάψουλες.

Κύρια χαρακτηριστικά του myblu είναι η εμπειρία απόλαυσης και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προ-γεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του, με 30 λεπτά φόρτισης, επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης. Τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το myblu από άλλα προϊόντα ατμίσματος είναι η καινοτομία, η επιστήμη και η ποιότητα.