ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διατροφή και ευεξία: Η νέα τάση της εποχής μας φέρνει την κατανάλωση χυμών σε πρώτο πλάνο

Διατροφή και ευεξία: Η νέα τάση της εποχής μας φέρνει την κατανάλωση χυμών σε πρώτο πλάνο

Μία μερίδα 100% φυσικού χυμού Amita ισοδυναμεί με μία εκ των πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών που πρέπει να καταναλώνουμε ημερησίως

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά στον κόσμο του σύγχρονου wellbeing, η διατροφή αποτελεί το «κλειδί» για την καθημερινή μας ευεξία και αυτό, είναι κάτι που αντιλαμβάνονται καλά πλέον οι Έλληνες καταναλωτές.

Πράγματι, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι από εμάς δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διατροφή μας, σε μία προσπάθεια να προασπίσουμε την υγεία μας και να υιοθετήσουμε έναν πιο ωφέλιμο τρόπο ζωής εν γένει. Έχοντας, λοιπόν, πιο εύκολη και άμεση πρόσβαση σε μία πληθώρα πληροφοριών, τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πώς μας ωφελεί το κάθε είδος διατροφής, ποια είναι η θρεπτική αξία κάθε φρούτου και κάθε χυμού που απολαμβάνουμε, ποιες είναι οι βιταμίνες και τα συστατικά που αξίζει να περιέχει το καθημερινό μας μενού και φυσικά, από πού προέρχονται τα τρόφιμα και οι χυμοί που καταναλώνουμε. Για την ακρίβεια, πλέον όχι μόνο θέλουμε, αλλά έχουμε ανάγκη να γνωρίζουμε όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr