Μεγάλη καραμπόλα στην Πειραιώς: Δείτε εικόνες από το σημείο (pics)

Καραμπόλα με την εμπλοκή πέντε αυτοκινήτων και…

Σάλος από την αποκάλυψη του Newsbomb.gr: Ερώτηση Μανιάτη στον Τσίπρα

Πολιτικό «σεισμό» έχει προκαλέσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Κίτρινα γιλέκα: Τηλεοπτικό διάγγελμα Μακρόν

Το βράδυ της Δευτέρας (10/12) και μετά…

Live Chat Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς

Παρακολουθείτε στον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores…

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Το αστρονομικό ποσό που θα μοιράσει την Πέμπτη (13/12)

Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή…

Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας με ΟΠΑΠ Forward

Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας με ΟΠΑΠ Forward

Δείτε πώς επωφελήθηκε η εταιρεία Nanophos από το πρόγραμμα – Ψηφίστε την εταιρεία που επιθυμείτε να υποστηρίξει ο ΟΠΑΠ.

To success story που «γράφει» η εταιρεία Nanophos από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: μέλλον, διεύρυνση, έμπνευση. Έτσι ακριβώς περιγράφει την εμπειρία της από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, η Κλαίρη Αραμπατζή, Marine Division Director της Nanophos.

Η εταιρεία Nanophos χρησιμοποιεί την επιστήμη της νανοτεχνολογίας για την παραγωγή «έξυπνων» προϊόντων επιχρισμάτων και χρωμάτων, που χρησιμοποιούνται στη δόμηση και τη ναυτιλία. Τον Μάιο του 2017 εντάχθηκε στον πρώτο κύκλο του ΟΠΑΠ Forward και ήδη, μέσω της ολοκληρωμένης στήριξης που λαμβάνει, έχει διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.

Δείτε τι δηλώνει η Κλαίρη Αραμπατζή για τα οφέλη που αποκόμισε η Nanophos από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ:

 Φέτος, το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ που στηρίζει την απασχόληση, υποδέχεται 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις οποίες τη μία επιλέγει το κοινό. Μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» τέσσερις εταιρείες – Athlenda, Pitenis, Άλφα Γεύση και Septem – ζητούν την ψήφο όλων μας για να κερδίσουν το «εισιτήριο» συμμετοχής τους στο ΟΠΑΠ Forward.

Κατεβάζοντας στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορούμε να γνωρίσουμε τις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να ψηφίσουμε αυτή που επιθυμούμε να δούμε να αναπτύσσεται και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward αύξησαν το τζίρο τους κατά 20% και δημιούργησαν 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.