ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Xαμός σε σούπερ μάρκετ με προϊόν από το «καλάθι του νοικοκυριού»

Xαμός σε σούπερ μάρκετ με προϊόν από το «καλάθι του νοικοκυριού»
Υπάλληλοι και σούπερ μάρκετ σε συνεργασία με την ιστοσελίδα e-katanalotis «τρέχουν» να ενημερώσουν τις τιμές τους.
debater.gr

Το… έλα να δεις σε σούπερ μάρκετ με προϊόν από το «καλάθι του νοικοκυριού» – Καταγγελία στο DEBATER

Το «καλάθι του νοικοκυριού» έχει πλέον μπει στη ζωή μας και καθημερινά δεν είναι λίγα τα παραλειπόμενα που συμβαίνουν. Υπάλληλοι και σούπερ μάρκετ σε συνεργασία με την ιστοσελίδα e-katanalotis «τρέχουν» να ενημερώσουν τις τιμές τους.

Όπως αναφέρει το debater, σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ όταν οι πελάτες κατάλαβαν ότι αυτό που αναγράφεται στη σελίδα του e-katanalotis δεν έχει σχέση με αυτό που χρεώνει το ίδιο το σούπερ μάρκετ στο ράφι.

Καλάθι του νοικοκυριού

«Στη σελίδα του e- katanalotis στο "καλάθι του νοικοκυριού" της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ αναγράφεται ότι γαλοπούλα ή/και Πάριζα 1,20€ το τεμάχιο, 4€ το κιλό. Αφορά τη δική τους γαλοπούλα, πηγαίνοντας στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας η συσκευασία πάνω στο ράφι είχε 2,50 ευρώ. Ήρθε ο υπεύθυνος ψυγείων και μου είπε δεν έχει γαλοπούλα στην τιμή αυτή. Μόλις του έδειξα την ανάρτηση από το e-katanalotis μου είπε ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος. Σε εμένα την έδωσε δωρεάν και σε μια φίλη που ήταν μαζί μου με την μειωμένη τιμή. Από χθες όμως πόσοι άνθρωποι έχουν αγοράσει γαλοπούλα αναρωτιέμαι; Πόσοι είδαν χθες το καλάθι ξέροντας ότι ισχύει για μια εβδομάδα και θα πάνε να ψωνίσουν, ενώ στο ταμείο θα περαστεί άλλη τιμή; Η τιμή θα πρέπει να μείνει όπως είχε αναρτηθεί και όχι να βγει το λεκτικό γαλοπούλα», είπε μια γυναίκα.

«Η αλυσίδα του σούπερ μάρκετ στην ιστοσελίδα της δεν είχε καν στο “καλάθι του νοικοκυριού” της το προϊόν που είχε δηλώσει χθες στο e- katanalotis. Στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας που έγινε το περιστατικό “αρνήθηκαν σε καταναλωτή να πάρει στην τιμή αυτή. Ενω υπάρχει απόφαση που λέει ο καταναλωτής αγοράζει στην τιμή που βλέπει…», καταγγέλει.

Τι απάντησε το Υπουργείο

Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι σε επικοινωνία της με τη γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης της είπαν ότι «θέλει χρόνο να διορθωθεί. Της εξήγησα ότι δεν είναι σωστό να βγει η λέξη γαλοπούλα γιατί κάποιοι ήδη το έχουν δει και θα μείνουν με αυτή την τιμή».

Δείτε φωτογραφίες με τα προϊόντα στο debater

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.