ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Γιατί να επιλέξουμε ηλεκτρικά καλοριφέρ τον φετινό χειμώνα;

Γιατί να επιλέξουμε ηλεκτρικά καλοριφέρ τον φετινό χειμώνα;

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και το κρύο είναι πλέον τσουχτερό. Τι σημαίνει αυτό; Πως έχουμε ήδη κάνει όλες τις δουλειές που χρειάζεται να γίνουν στο σπίτι μας, έτσι ώστε να κρατήσουμε το κρύο όσο περισσότερο μπορούμε «εκτός» και τη ζεστασιά «εντός», έτσι ώστε να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε στο «καταφύγιό» μας. Αυτά φυσικά, δεν αρκούν για να φτιάξουμε την πιο ζεστή ατμόσφαιρα που έχουμε φανταστεί, στο εσωτερικό του σπιτιού μας.

Στο σημείο αυτό όμως, η δική μας «αποστολή» μόλις τελείωσε και σειρά έχει ο ειδικός σε ζητήματα θέρμανσης, που δεν είναι άλλος από τον Κωτσόβολο. Για εμάς λοιπόν, που ψάχνουμε τις πιο συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, για να χαρίσουμε στο σπίτι μας τη ζεστασιά που χρειάζεται, αρκεί να βάλουμε στη ζωή μας τα ηλεκτρικά καλοριφέρ!

Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ που προσφέρει άμεση θέρμανση και ζεστασιά

Ακόμη λοιπόν, και εάν δεν γνωρίζουμε ποια από τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά είναι η κατάλληλη για τον προσωπικό μας χώρο, κάνοντας ένα γρήγορο search θα ανακαλύψουμε ότι το καλοριφέρ LIFE Magma αποτελεί την ιδανική επιλογή, εάν ο χώρος μας είναι έως και 40τ.μ.. Πέρα από το γεγονός, πως διαθέτει τέσσερα θερμαντικά στοιχεία MICA για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας 2000W 40m2, επιπλέον μας παρέχει ασφάλεια, καθώς χάρη στο προστατευτικό πλέγμα μπροστά από τα θερμαντικά στοιχεία και τον ειδικό διακόπτη ασφαλείας που απενεργοποιεί αυτόματα το καλοριφέρ σε περίπτωση ανατροπής.

Για εμάς, που αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του, η απάντηση «κρύβεται» στην άμεση θέρμανση και τη ζέστη που προσφέρει εύκολα και γρήγορα. Συγκεκριμένα, τα βασικά πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού καλοριφέρ LIFE Magma, είναι η άμεση απόδοση της θέρμανσης, το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος και η αθόρυβη λειτουργία του, ενώ συγχρόνως η πολύ ελαφριά του κατασκευή, κάνει τη μετακίνηση του σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας πανεύκολη. Μάλιστα, εάν η τάξη στο σπίτι μας μας ενδιαφέρει πρωταρχικά, αρκεί να γνωρίζουμε πως διαθέτει πρακτικό τύλιγμα καλωδίου για ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου!

Εάν η ευελιξία είναι το ζητούμενο, λέμε «ναι» σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού. Το σημαντικότερό τους πλεονέκτημα είναι ότι παρέχουν ασφάλεια διότι είναι πολύ δύσκολο να προκαλέσουν κάποιου είδους καύση, ενώ όπως και τα καλοριφέρ κεντρικής θέρμανσης, διατηρούν για λίγο τη θερμοκρασία τους ακόμα και μετά την απενεργοποίησή τους. Το ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού Comfy XL Dark από την εταιρεία Life, το οποίο διαθέτει 13 φέτες μεγάλου μεγέθους, τρία επίπεδα ισχύος 1000W, 1500W ή 2500W, δύο διακόπτες ρύθμισης λειτουργίας με ενδεικτικές λυχνίες καθώς και ροδάκια για γρήγορη και εύκολη μεταφορά, είναι η δική μας λύση θέρμανσης, για τον φετινό χειμώνα. Πρόκειται για ένα μέσο, άλλωστε, το οποίο εκτός από καλύτερη και αποτελεσματικότερη απόδοση, χάρη στις συνολικά συμπαγείς διαστάσεις του, είναι ιδανικό για τοποθέτηση ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Το ηλεκτρικό καλοριφέρ που προσφέρει την επιθυμητή θερμοκρασία

Το ζήτημα της οικονομικής θέρμανσης ξεκινάει να μας απασχολεί από πολύ νωρίς, καθώς αναζητάμε άμεση και αποδοτική θέρμανση, οικονομία, ασφάλεια και άνεση. Το Ηλεκτρικό Kαλοριφέρ Λαδιού TRD41025 Dragon4 με 10 φέτες, μέγιστης ισχύος 2500W και 3 ρυθμίσεις θέρμανσης, συνδυάζει το πλεονέκτημα της μεγάλης θερμαντικής επιφάνειας με την ταχύτητα στη μεταφορά θερμού αέρα. Βασίζεται στη μοναδική κατασκευή των θερμαντικών του στοιχείων, τα οποία σχηματίζουν μια σειρά από κάθετους άξονες αγωγούς δημιουργώντας το φαινόμενο της καμινάδας (Chimney effect). Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πως ο αέρας περνάει μέσα από τις «καμινάδες», θερμαίνεται και ανεβαίνει προς τα πάνω, ενώ το ειδικό σχήμα τους τον βοηθάει να διοχετευτεί στον χώρο με ταχύτητα.

Προσφέρει άμεση και αποδοτική θέρμανση στο χώρο σου, ενώ παράλληλα διαθέτει θερμοστάτη χώρου για την επιλογή και διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας και θερμοστάτη ασφαλείας που εξασφαλίζει την αυτόματη διακοπή λειτουργίας του καλοριφέρ εάν, για οποιονδήποτε λόγο, η θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής είναι πολύ υψηλή.

Τον φετινό χειμώνα η πιο «έξυπνη» και αποδοτική λύση θέρμανσης είναι το «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσει κάθε νοικοκυριό. Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ, αναμφίβολα, είναι εδώ και συγκεκριμένα σε ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, έτσι ώστε να δημιουργήσουν για εμάς και την οικογένειά μας ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι, στο οποίο θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές και νέες εμπειρίες και τη φετινή χρονιά.