ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Αχ. Καραμανλής για τον πρώην πρωθυπουργό: «Έμαθα την απόφαση με μεγάλη συγκίνηση»

Κώστας Αχ. Καραμανλής για τον πρώην πρωθυπουργό: «Έμαθα την απόφαση με μεγάλη συγκίνηση»
INTIME

Μήνυμα για την αποστρατεία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έστειλε ο συνονόματος πρώτος ξάδερφός του και υπουργός Μεταφορών.

Ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής σε μήνυμά του για την αποστρατεία του συνονόματού πρώην πρωθυπουργού που ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρσή του, με την απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με πολύ μεγάλη συγκίνηση, έμαθα την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε πρωθυπουργός για πεντέμισι χρόνια και ο αρχηγός που συνέδεσε απόλυτα τη δική του πορεία με το εθνικό και το πατριωτικό συμφέρον. Κλείνει, λοιπόν, μια μεγάλη κοινοβουλευτική διαδρομή. Η Νέα Δημοκρατία πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ, με βάση τις αρχές και τις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η παράταξή μας παραμένει ζωντανή, παραμένει όρθια. Διότι παραμένει πιστή στις αρχές της, χωρίς να παύει να διευρύνεται και να ανανεώνεται πάντα».

Σχετικές ειδήσεις

Η επική ατάκα του Κώστα Καραμανλή στον Γιώργο Παπανδρέου το 2007

Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο για την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές

Κώστας Καραμανλής: Φεύγει από την κεντρική πολιτική σκηνή με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας