ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Δένδια: Η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για επανίδρυση

ΣΥΡΙΖΑ για Δένδια: Η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για επανίδρυση

«Ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των διαρροών προσωπικών δεδομένων και της ανασφάλειας δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς όμως για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είκοσι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους.

Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004. Το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνει σήμερα, ενώπιον του συνεδρίου της, ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργία Μητσοτάκη, λέει πολλά.

Ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των διαρροών προσωπικών δεδομένων και της ανασφάλειας δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του. Δυστυχώς όμως για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς.