ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά: Η γερμανική κόντρα επιβεβαιώνει τον φαύλο κύκλο!

Κουντουρά: Η γερμανική κόντρα επιβεβαιώνει τον φαύλο κύκλο!

Σε δήλωση προχώρησε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά για τις αναφορές Μέρκελ-Στάινμπρουκ στη ελληνική οικονομία.

«Η προεκλογική κόντρα στη Γερμανία και το ντιμπέϊτ Μέρκελ - Στάϊνμπρουκ έρχονται να επιβεβαιώσουν σκληρές αλήθειες για την ελληνική πραγματικότητα, όπως ότι υπάρχουν σοβαρά δημοσιονομικά κενά που απαιτούν νέα άμεση χρηματοδοτική κάλυψη. Επίσης, ότι ο φαύλος κύκλος των δανεικών, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν ανακουφίζει το χρέος αλλά αντιθέτως διογκώνει τις υποχρεώσεις μας, δεν σταματάει ποτέ.

Ότι ακόμη και σήμερα πληρώνουμε τις αμαρτίες της παλαιότερης δημιουργικής λογιστικής Σημίτη - Παπαδήμου. Και τέλος, σύμφωνα με μία ευθεία παραδοχή του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών, ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μόνο δημοσιονομική, αλλά τραπεζική.

Οι Έλληνες πολίτες αξίζει να παρακολουθήσουν με προσοχή τι λένε οι δύο Γερμανοί πολιτικοί ηγέτες, διότι πίσω από τα λεγόμενά τους κρύβεται η αποτυχία της ακολουθούμενης μνημονιακής πολιτικής και εκτίθενται οι κκ. Σαμαράς-Βενιζέλος για την ανεξήγητη άρνησή τους να βγάλουν τον τόπο από την λιτότητα και να τον οδηγήσουν στην ανάπτυξη».