ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντοκουμέντα για την Χ.Α: Βρέφη με μπλούζες «Πας μη Έλλην βάρβαρος»

Ντοκουμέντα για την Χ.Α: Βρέφη με μπλούζες «Πας μη Έλλην βάρβαρος»

Μικρά παιδιά ακόμη και από τη βρεφική τους ηλικία φορούν τα γνωστά μαύρα μπλουζάκια που γράφουν τη φράση «Πας μη Έλλην βάρβαρος».

Το φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στελεχών της Χρυσής Αυγής και δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος», προκαλεί ανατριχίλα. Μικρά παιδιά ποζάρουν φορώντας μπλούζες της Χρυσής Αυγής ή στολές παραλλαγής σαν αυτές που φορούν μέλη της οργάνωσης στα τάγματα εφόδου που πραγματοποιούν. Άλλα φορούν μαύρες μπλούζες με απειλητικά μηνύματα!

Ένας 10χρονος, στέκεται προσοχή κρατώντας τη σημαία της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σεμινάρια κατήχησης παρακολουθούν έφηβοι μαθητές Λυκείου σε αίθουσες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής. Σε άλλη φωτογραφία φαίνονται παιδιά εως και 12 ετών να παίρνουν μαθήματα... ιστορίας στα κατηχητικά των πυρήνων και μάλιστα παρουσία των γονιών τους οι οποίοι στέκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας.

"Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια" είναι το σύνθημα σε μπλούζα ενός ανηλίκου ο οποίος μάλιστα την επιδεικνύει υπερήφανα.

Ερωτήματα εγείρει η εικόνα ενός βρέφους που φοράει ένα κορμάκι με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Οι γονείς του το φωτογραφίζουν.