ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014-Αθήνα: Επίθεση Καμίνη σε ΣΥΡΙΖΑ

Δημοτικές εκλογές 2014-Αθήνα: Επίθεση Καμίνη σε ΣΥΡΙΖΑ

«Ξέρουν ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση; Το έχουν δει; Ξέρουν ότι μιλάει για ελεύθερες διαδικασίες νομιμοποίησης, ότι μιλάει για ελεύθερη είσοδο στην Ελλάδα όλων των μεταναστών; Θέλουν λοιπόν να ψηφίσουν τον κ. Σακελλαρίδη; Ας τον ψηφίσουν, μετά λόγου γνώσεως.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο Βήμα 99,5 ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας πως όσοι ήταν απέναντι του στο θέμα των συσσιτίων, ας μην τον ψηφίσουν.

Για το παραεμπόριο σημειώνει ότι ο σωστός όρος είναι λαθρεμπόριο, τονίζοντας την ανάγκη να ελεγχθούν οι είσοδοι των προϊόντων στην χώρα.

Για τα δημοτικά τέλη είπε ότι σε γενικές γραμμές κρατήθηκαν σταθερά, λέγοντας ότι σε περιοχές που είχαν παρακμάσει μειώθηκαν, ενώ σε άλλες όπου ήταν αδικαιολόγητα χαμηλά, αυξήθηκαν.

Για την εκπροσώπηση του «Παναθηναϊκού Κινήματος» στο δημοτικό συμβούλιο, είπε ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, διότι για πρώτη φορά ομάδα της πόλης αυτόνομα βγάζει έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

«Η θέση μου είναι καθαρή: φαίνεται ότι το project της Διπλής Ανάπλασης ουσιαστικά έχει παραπεμφθεί στις καλένδες, διότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης δεν το θέλουν και προτιμούν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και έτσι ο δήμος είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί. Και θέλω να διαψεύσω για μία ακόμη φορά όλα όσα έχουν ακουστεί ή γραφτεί, διότι, όπως είπε και ο κ. Αλαφούζος, ο δήμος βοήθησε στη μεταφορά της έδρας πριν από έξι μήνες στη Λεωφόρο.»

Διαβάστε επίσης

Γ. Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» στη Χρυσή Αυγή