ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρης: Έφυγα χωρίς να ζητήσω ευρώ

Θεοχάρης: Έφυγα χωρίς να ζητήσω ευρώ

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει αποζημίωση μετά την παραίτησή του από τη θέση Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων διέψευσε ο Χάρης Θεοχάρης.

«Φεύγω από την ΓΓΔΕ αφήνοντας πίσω ένα έργο που μιλάει μόνο του: Σε κάθε τομέα είχαμε πρόοδο: εισπράξεις, τήρηση του προϋπολογισμού, αναδιοργάνωση, αξιοκρατία, κυνήγι φοροδιαφυγής ακόμη και από τους πλούσιους. Αυτό έγινε όσο αναδιοργανώναμε τα πάντα στην διοίκηση κόντρα σε νοοτροπίες και συμφέροντα», έγραψε στο Facebook, ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων, συμπληρώνοντας: «Δεν έχω ζητήσει ούτε ένα ευρώ».

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι αναγνώρισαν την προσπάθειά του. «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που μου έστειλαν καλά λόγια αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλα το προηγούμενο διάστημα να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες που η ΓΓΔΕ δίνει στους πολίτες.

Πολλοί από εσάς με σταματάτε στον δρόμο για να μου πείτε πως παρόλο που σας "έκαψα" έκανα καλά και με επαγγελματισμό τη δουλειά μου. Αυτό με συγκινεί και με κάνει να νιώθω πως ο αλτρουισμός που υποκρύπτει αυτή η συμπεριφορά δείχνουν πως είμαστε πολύ πιο ώριμοι από όσο θέλουν πολλοί να μας παρουσιάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Συμβιβαστική λύση Σαμαρά-Βενιζέλου για τους διοικητικούς των πανεπιστημίων