Διαψεύδει το Ποτάμι τη συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη

Διαψεύδει το Ποτάμι τη συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη

Διαψεύδει το Ποτάμι την πληροφορία που ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους από τον ΣΥΡΙΖΑ για προγραμματισμένη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Τρίτη, αποδίδοντάς την σε λάθος της Κουμουνδούρου.

«Ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει η ανακοίνωση «να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη σε ανεπίσημο σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του κόμματος εφέρετο ανοικτός στον διάλογο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «παρά την επίθεση που εξαπέλυσε» ο δεύτερος στον κ. Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Π. Καμμένο.

Στο σημείωμα μάλιστα αναφερόταν ότι ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά.

Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει σήμερα, Πέμπτη, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι δεν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή ελήφθη αφενός λόγω του κλίματος πόλωσης που διαμορφώθηκε στο πολιτικό σκηνικό μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και αφετέρου λόγω της συνάντησης του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο.

«Δεν έχουμε κοινό σχέδιο με Τσίπρα- Καμμένο» ανέφεραν στενοί συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση δεν ακυρώθηκε, αλλά αναβλήθηκε και ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη, κάτι που διαψευδει Το Ποτάμι.

Διαβάστε επίσης:

Αμάλ Αλαμουντίν: Το αίτημα της Ελλάδας για τα Γλυπτά είναι δίκαιο

ΗΠΑ: Εκτενής προβολή από ΜΜΕ για την επίσκεψη της Αλαμουντίν

Αποχώρησε από την πίσω πόρτα του Μουσείου η Αλαμουντίν (pics)