ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρόλος έκπληξη για Καπογιάννη – Αναλαμβάνει την Εθνική Ιράν

Ρόλος έκπληξη για Καπογιάννη – Αναλαμβάνει την Εθνική Ιράν

Ξεχωριστή δουλειά για την Ελένη Καπογιάννη που θα είναι προπονήτρια στην Εθνική ομάδα γυναικών του Ιράν, χωρίς να αφήνει το ρόλο της στον Παναθηναϊκό.

Ιράν και γυναίκες, είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπόθεση, ειδικά με όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες του προηγούμενου έτους. Οπότε η απόφαση της Ελένης Καπογιάννη, έχει μια ξεχωριστή σημασία για την Ελληνίδα προπονήτρια. Αναλαμβάνει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας γυναικών του Ιράν.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για την έμπειρη κόουτς του Παναθηναϊκού, η οποία προφανώς και δε θα αφήσει το ρόλο της στο «τριφύλλι». Απλά θα συνδυάσει τις δουλειές. Η Καπογιάννη αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε απ’ την Ομοσπονδία της Ασιατικής χώρας, προκειμένου να καθοδηγήσει την Εθνική του Ιράν στο Πρωτάθλημα Ασίας Β΄ Κατηγορίας, τον Αύγουστο στην Ταϊλάνδη.

Ουσιαστικά η συμφωνία είναι για το ερχόμενο καλοκαίρι και εν συνεχεία θα φανεί αν υπάρξει μέλλον στη συνεργασία των δύο πλευρών. Είναι σαφώς μια ξεχωριστή είδηση η ύπαρξη μιας Ελληνίδας προπονήτριας στον πάγκο της ομάδας του Ιράν.