ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 3-1: Ανώμαλη προσγείωση στο Βελιγράδι

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 3-1: Ανώμαλη προσγείωση στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο ματς με την Τότεναμ και γνώρισε την ήττα (3-1) από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι γεγονός που τον βάζει σε «μπελάδες». 

Πλέον για τον Ολυμπιακό έρχονται τα δυο ματς με την Μπάγερν Μονάχου που δείχνει να είναι «αγριεμένη» ως τώρα.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Τα γκολ του αγώνα

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό όταν ο Μασούρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Σεμέδο με ένα γύρισμα απ' τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 με τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, Μπόργιαν να μιμείται τον Κάριους και να μην υπολογίζει την πορεία της μπάλας και να κάνει ένα «δώρο» στον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 63ο λεπτό με τον Βούλιτς που μπήκε αλλαγή οκτώ λεπτά αργότερα να σκοράρει και να κάνει το 1-1 για τους Σέρβους, ενώ στη συνέχεια οι Μιλούνοβιτς (63΄) και Μποάκιε (90΄) έδωσαν τη νίκη στον Ερυθρό Αστέρα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Βλάντα Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Ρόντιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκόμπελιτς, Κάνιας (73΄Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55΄Βούλιτς), Γκαρσία, Μάριν, Φαν λα Πάρα (61΄Μποάκιε), Τομανέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Καμαρά (89΄Ελ Αραμπί), Μπενζιά, Μασούρας (79΄Ελαμπντελαουί), Λοβέρα (61΄Ποντένσε), Γκερέρο.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την εξέλιξη του αγώνα