ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Κατηγορείται για άλλους δύο βιασμούς ο παίκτης που συνελήφθη

Premier League Πρεμιερ Λιγκ
AP Images

Premier League: Σάλος έχει προκληθεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά τη γνωστοποίηση τη σύλληψης διεθνή ποδοσφαιριστή με την κατηγορία του βιασμού.

Οι εξελίξεις, μάλιστα, είναι ραγδαίες, καθώς όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (5/7), ο παίκτης κατηγορείται για ακόμη δύο βιασμούς.

Όπως αναφέρει η αστυνομία με επίσημη ενημέρωση της: «Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, συνελήφθη περαιτέρω ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 εναντίον μιας άλλης γυναίκας στα 20 της. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται»

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει δημοσιοποιηθεί για νομικούς λόγους, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι λίγο πριν τα 30 χρόνια του, αγωνίζεται σε ομάδα του Βόρειου Λονδίνου κι είναι διεθνής με χώρα που έχει προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο παίκτης έμεινε υπό κράτηση για περίπου 30 ώρες, για να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Πλέον, ελέγχεται για τρεις υποθέσεις βιασμού.

Σχετικές ειδήσεις