LIVE

LIVE, Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο ημιτελικός με τον Μεντβέντεφ στη Ρώμη - «Μαραθώνιος» λόγω βροχής

LIVE, Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο ημιτελικός με τον Μεντβέντεφ στη Ρώμη - «Μαραθώνιος» λόγω βροχής
AP Photo/Simon Baker

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ημιτελικού στο Internazionali BNL d Italia, ανάμεσα στον Έλληνα τενίστα και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Roland Garros (22/5 έως 11/6).

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Ρώμη, κάτω από αντίξοες συνθήκες (αναγκάστηκε να παίξει και δύο παιχνίδι μέσα στην ίδια μέρα λόγω των βροχοπτώσεων) και έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του ιταλικού τουρνουά.

Πλέον, έχει μπροστά του μια σπουδαία μονομαχία κόντρα σε έναν... άσπονδο εχθρό του στο Tour της ATP. Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ έχουν κοντραριστεί αρκετές φορές εντός κι εκτός court και δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Πλέον, θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στον ημιτελικό του Internazionali BNL d'Italia το απόγευμα του Σαββάτου (20/5), με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Αυτή είναι η δωδέκατη φορά που οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Ρώσο να έχει επτά νίκες και τον 24χρονο Έλληνα τέσσερις.

Στο χώμα έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές και μετρούν από μία νίκη. Ο Μεντβέντεφ νίκησε το 2019 στο Μονακό και ο Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ στο Roland Garros του 2021.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του ημιτελικου Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς

Σχετικές ειδήσεις