ΣΠΟΡ

Τάιγκερ Γουντς: Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του – Τι αναφέρει η αστυνομία

Τάιγκερ Γουντς: Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του – Τι αναφέρει η αστυνομία

Τάιγκερ Γουντς: Ο ζωντανός θρύλος του επαγγελματικού γκολφ υποβάλλεται σε επέμβαση, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το ατύχημα του Γουντς σόκαρε τους πάντες κι η κατάσταση της υγείας του παραμένει ερωτηματικό. Σύμφωνα, πάντως, με όσα μετέδωσε το ESPN δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Συγκεκριμένο, το έγκυρο δίκτυο των ΗΠΑ επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία, τόνισε ότι τα τραύματα που έχει υποστεί δεν απειλούν τη ζωή. Να θυμίσουμε ότι κι ο ατζέντης του, Μαρκ Στάινμπεργκ σε δηλώσεις του έκανε για «πολλαπλά τραύματα στα πόδια».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πολύ ευχάριστη, καθώς οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος είναι σοκαριστικές. Άπαντες, πάντως, βρίσκονται εν αναμονή κάποιας επίσημης ανακοίνωσης, η οποία λογικά θα υπάρξει μόλις ολοκληρωθεί το χειρουργείο, στο οποίο υποβάλλεται αυτή την ώρα.

Μάλιστα, το ESPN αποκαλύπτει ότι υπήρξε ακόμα ένα ατύχημα στο σημείο. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να βοηθήσει τον Γουντς κι ένα άλλο έπεσε πάνω του, ωστόσο δεν η σύγκρουση δεν ήταν σοβαρή και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παράταση του lockdown στην Αττική μέχρι τις 8 Μαρτίου - Κλειστά σχολεία, λιανεμπόριο