ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντύθηκε» Άγιος Βασίλης – Το δώρο του σε μικρό θαυμαστή του (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έκανε χαρούμενο έναν μικρό υποστηρικτή του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όμορφή κίνηση από τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος έδωσε ένα παπούτσι με τον υπογραφή του σε μικρό θαυμαστή του.

Άγιος Βασίλης «ντύθηκε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έκανε χαρούμενο έναν μικρό υποστηρικτή του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο μικρός θα θυμάται για καιρό την πρώτη ημέρα του 2022, καθώς πήρε ένα ωραίο δώρο από το είδωλο του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ελλάδας με την Πολωνία για το ATP Cup.

Ο Τσιτσιπάς καθόταν στον πάγκο και παρακολουθούσε τον αγώνα του Αριστοτέλη Θάνου με τον Χούμπερτ Χούρκατζ, με τον μικρό να πλησιάζει και να ζητά αυτόγραφο. Ο Έλληνα τενίστας δεν του χάλασε χατίρι και του έδωσε ένα παπούτσι από τη σειρά που έχει λανσάρει, το οποίο είχε πάνω και την υπογραφή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της πρώτης ημέρας, η Ελλάδα ηττήθηκε 2-1 από την Πολωνία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στο μονό, αλλά πραγματοποίησε την επιστροφή του στο διπλό, όπου μαζί με τον Μιχάλη Περβολαράκη νίκησαν τους Χούκαρτς / Ζιελίνσκι με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 10-8). Ήταν ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας εν όψει των αγώνων με Αργεντινή (3/1) και Γεωργία (5/1), όπου η Εθνική θέλει ισάριθμες νίκες για να περάσει στα ημιτελικά.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

  1. Αργεντινή 1-0 (3-0)
  2. Πολωνία 1-0 (2-1)
  3. Ελλάδα 0-1 (1-2)
  4. Γεωργία 0-1 (0-3)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Έστησαν... «μπουζούκια» σε τουαλέτες μαγαζιού

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι - Νεκρή μια ηλικιωμένη

Λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας: Πιο φθηνοί από σήμερα - Τι άλλαξε