ΣΠΟΡ

Viral η αντίδραση Αλκαράθ - Συνάντησε για πρώτη φορά τον Μέσι και δεν του άφηνε το χέρι

Viral η αντίδραση Αλκαράθ - Συνάντησε για πρώτη φορά τον Μέσι και δεν του άφηνε το χέρι
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Κάρλος Αλκαράθ ξέχασε για λίγο πως είναι ένας μεγάλος αστέρας του παγκόσμιου τένις και αντέδρασε σαν 20χρονος φαν του Λιονέλ Μέσι, μόλις τον συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι το νέο αστέρι του παγκόσμιου τένις, έχοντας βρεθεί στο Νο1 της κατάταξης και δείχνοντας ικανός να γράψει τη δική του Ιστορία στο άθλημα, καθώς είναι μόλις 20 ετών.

Ωστόσο, παραμένει ακόμα ένας νεαρός ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό έβλεπε στην τηλεόραση τον Λιονέλ Μέσι να κάνει... απίστευτα πράγματα με την Μπαρτσελόνα και να τον θαυμάζει με δέος.

Κάπως έτσι αντέδρασε, σαν μικρός θαυμαστής και στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον Αργεντινό αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται στην επικαιρότητα με την επικείμενη «τρελή» μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Αλκαράθ ήταν καλεσμένος στα «Laureus Awards» όπου και βραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρυσι στο τένις (LAUREUS WORLD BREAKTHROUGH OF THE YEAR). Στα ίδια βραβεία βρέθηκε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αθλητής του κόσμου για το 2022.

Την ώρα που ο Ισπανός τενίστας μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου έφτασε στο χώρο και ο Λιονέλ Μέσι, με τις φωνές από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί να κάνουν τον Αλκαράθ να γυρίσει για να δει τι συνέβαινε.

Μόλις είδε τον... λόγο, ο νεαρός δεν το πίστευε! «Είναι τρελό. Δεν τον έχω συναντήσει ξανά στο παρελθόν. Είναι τρελό να τον βλέπω εδώ. Να βρίσκομαι λίγα μέτρα μακριά του. Είναι τρελό» είπε αυθόρμητα, με τον ενθουσιασμό του να ξεχειλίζει.

Όταν η δημοσιογράφος τον προέτρεψε να ανταλλάξει χειραψία με τον Λιονέλ Μέσι, ο Αλκαράθ απάντησε «Εύχομαι να μπορούσα να το κάνω».

Τελικά, δευτερόλεπτα αργότερα ο Αργεντινός πέρασε από πίσω του με τους δύο να ανταλλάσσουν ένθερμη χειραψία και τον Ισπανό να... δυσκολεύεται να του αφήσει το χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Καμία συμφωνία με Αλ Χιλάλ – Διαψεύδει ο πατέρας του «Pulga»

Champions League, Ρεάλ-Σίτι: Σκάνδαλο με το γκολ του Ντε Μπρόινε - Δεν έπρεπε να μετρήσει (vid)

Champions League: Ακραίες χειρονομίες από τον πατέρα του Χάαλαντ - Τον πέταξαν εκτός γηπέδου