ΣΠΟΡ

Πόλο, Ελλάδα – ΗΠΑ 10-13: Πρεμιέρα με ήττα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων για την Εθνική

Πόλο Εθνική ομάδα
koe.org.gr

Πόλο: Η Εθνική ηττήθηκε 10-13 από τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Τα πάντα, ουσιαστικά, κρίθηκαν στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν οι Αμερικανοί με τέσσερα αναπάντητα γκολ, μετέτρεψαν το 4-4 σε 8-4.

Οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 9-10 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, ωστόσο δεν είχαν άλλες δυνάμεις για την ολική ανατροπή.

Επόμενος αντίπαλος της «γαλανόλευκης» είναι η Σερβία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (11/6, 15:00), ενώ τη Δευτέρα (12/6, 19:30) θα παίξει με την Ουγγαρία.

Μετά το πέρας της Α΄ φάσης, οι δύο πρώτοι από τον 1ο και τον 2ο όμιλο προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι τρίτες και οι τέταρτες ομάδες αναμετρώνται σε νοκ-άουτ παιχνίδι με έναν εκ των νικητών των άλλων τεσσάρων ομίλων, διεκδικώντας τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια για την οκτάδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-6, 4-2, 1-3.
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς 2, Λασκαρίδης, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 4, Ανδ. Μπιτσάκος 1, Χρ. Μπιτσάκος 1, Πούρος 1, Σπάχιτς, Λυκούδης, Ηλιόπουλος.
ΗΠΑ (Τζακ Κόκουερ): Πράις, Τσ. Ντοντ 3, Μέριλιν, Γουάτσον, Λίχτι 2, Κάρσον, Ρ. Ντοντ 3, Σνάιντερ 1, Μακφάρλαντ 1, Ρόουι 1, Καστίγιο 2, Μουντέλιους, Τέμκιν.

Σχετικές ειδήσεις