ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την Πάουλα Μπαντόσα - Το απίστευτο όνειρο που είδε

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την Πάουλα Μπαντόσα - Το απίστευτο όνειρο που είδε
Instagram

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα και μίλησε όπως ποτέ ξανά για την Ισπανίδα τενίστρια και τον έρωτά τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (2/7) τον Ντομινίκ Τιμ στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) στον πρώτο γύρο του τουρνουά, θέλοντας να αποφύγει την παγίδα που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο πριν τη μεγάλη μάχη μίλησε στο Sdna.gr για το Wimbledon, αλλά και τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ερωτευτεί για πρώτη φορά στη ζωή του και εξιστόρισε την πορεία της γνωριμίας του, αλλά και ένα απίστευτο όνειρο που είδε η Ισπανίδα, προτού ακόμα κάνουν σχέση.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

- Θα σε ρωτήσω και για την Πάουλα, φυσικά. Αυτό που δεν έχω ακούσει να αναφέρεις είναι πότε και πώς ξεκίνησε όλο αυτό...

«Τα τελευταία τρία χρόνια μου άρεσε πάρα πολύ, την είδα πρώτη φορά στο Australian 2020 στην τηλεόραση από το διαμέρισμά μου και τη θυμάμαι αυτή τη στιγμή πάρα πολύ έντονα. Δεν μου έχει συμβεί συχνά να δω κάποιον στην τηλεόραση και να μου αρέσει η ενέργειά του τόσο πολύ, χωρίς να τον έχω γνωρίσει. Με μερικά "γεια" τα τελευταία χρόνια μου δόθηκε η δυνατότητα να τη γνωρίσω ολοένα και περισσότερο. Ξεκίνησε στη Ρώμη με ένα δικό μου μήνυμα όταν νίκησε την Ονς Ζαμπέρ στο δεύτερο γύρο. Είδα το ματς και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε και χειρίστηκε την κατάσταση ενάντια σε μια πολύ καλή παίκτρια στο χώμα σαν την Ονς, που παίζει πολύ έξυπνα, χρησιμοποιεί τα drop shots κλπ. Της έστειλα συγχαρητήρια και η όλη ιστορία ξεκίνησε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλη θαυμάστριά μου πριν από αυτό κι εγώ επίσης, για τον τρόπο που παίζει, ενώ μου άρεσε και ο χαρακτήρας της και η προσωπικότητά της. Ήταν κάτι κοινό, και από τις δύο πλευρές. Ήταν γραφτό να συμβεί, υπήρχαν τόσα πολλά σημάδια του γιατί αυτό είναι φυσιολογικό να συμβεί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, γιατί θα με πάρει μια ώρα να μιλάω! Κατά κάποιο τρόπο, νιώθω ότι ερωτεύομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν το περίμενα ποτέ να συμβεί και μου δίνει μια καινούργια προοπτική της ζωής. Με κάνει πιο χαρούμενο άνθρωπο. Είτε κερδίζω τίτλους, είτε χάνω, για μένα δεν έχει σημασία. Ξέρω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου, ξέρω ότι είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε ωραίες στιγμές μαζί. Θα την υποστηρίζω όσο μπορώ κι εγώ παράλληλα με το τένις μου, θα είμαι εκεί γι' αυτήν. Την αγαπάω πάρα πολύ και θα συνεχίσω να την αγαπάω για πάντα».

- Και τι έχεις να πεις σε όσους λένε ότι θα αφοσιωθείς στο κορίτσι και θα αφήσεις το τένις σε δεύτερη μοίρα;

«Δεν είναι αλήθεια, γιατί το τένις είναι η καθημερινότητά μου και είναι η μόνη δουλειά που έχω. Οπότε όχι! Το έχουμε ξεκαθαρίσει και με την Πάουλα ότι το τένις θα είναι ο Νο1 σκοπός μας, αυτό που κάνουμε, και θα είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον, να αλληλοϋποστηριζόμαστε και να ζήσουμε ένα όνειρο μαζί. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε ένα Grand Slam και ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το κάνουμε μαζί. Η Πάουλα είδε ένα όνειρο πριν γνωριστούμε και θα το αφήσω πάνω της να το εξηγήσει».

- Τι όνειρο; Ότι κερδίσατε μαζί κάτι;

«Πριν καν μιλήσουμε ή γνωριστούμε! Γι' αυτό λέω ότι υπάρχουν τόσα πολλά σημάδια. Είδε ότι κερδίσαμε και οι δύο το Australian Open, αλλά θα ήθελα να σου πει αυτή την ιστορία η Πάουλα! Είναι πολύ όμορφη ιστορία και είχε πολλή πλάκα όταν μου την είπε. Το πιο ωραίο πράγμα σε όλο αυτό είναι ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε μαζί και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο. Και έχει τρομερή υπομονή, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να βρεις. Είμαι πολύ ευγνώμων που συνέβη κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση της ζωής μου, γιατί με φέρνει πιο κοντά στην πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κινδύνευσαν με τραυματισμό, αλλά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια (vid)

Wimbledon: Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων στο Λονδίνο – Που μπορείτε να δείτε τους αγώνες

Wimbledon: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθεώθηκε για τον πιο απίστευτο λόγο – Εύκολα στον δεύτερο γύρο

«Χρυσή» η κόρη του Νίκου Γκάλη - Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading