ΣΠΟΡ

Πέτρος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε το Challenger στο Μπαχρέιν - Τέταρτος σημαντικός τίτλος στο διπλό

Πέτρος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε το Challenger στο Μπαχρέιν - Τέταρτος σημαντικός τίτλος στο διπλό

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του Challenger στο Μπαχρέιν κα ετοιμάζεται για τις μάχες με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μεξικό.

Οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Σέρχιο Μάρτος Γκορνές κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του ATP Challenger που διεξήχθη στο Μπαχρέιν, μετά την επικράτησή τους στον τελικό επί των Κίρκοφ (ΗΠΑ) και Νίκλας Σάλμλεν (Φινλανδία) με 3-6, 6-3, 10-8.

Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο (Νο2 στο ταμπλό) αντιμετώπισαν το Νο4 του ταμπλό και χρειάστηκαν μία ώρα και 37 λεπτά αγώνα, για να φτάσουν στην ανατροπή και στην κατάκτηση του τουρνουά.

Μέτρησαν 7 διπλά λάθη και δεν είχαν κανέναν άσο, ωστόσο στηρίχτηκαν στο πολύ καλό σερβίς τους και την αποτελεσματικότητά τους, καθώς εκμεταλλεύτηκαν ένα από τα δύο συνολικά μπρέικ πόιντ που είχαν στο ματς. Σημαντικό ρόλο στη νίκη τους έπαιξε και το γεγονός ότι «έσβησαν» 11 από τα 12 μπρέικ πόιντ των αντιπάλων τους.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος Challenger που κατακτά ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ενώ έχει και έναν ακόμα στο 250άρι της Αμβέρσας με τον αδερφό του, Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι δύο Έλληνες τενίστες θα συνεργαστούν στο διπλό του Λος Κάμπος (ATP 250), ενώ μια εβδομάδα μετά θα παίξουν και στο Ακαπούλκο (ATP 500).

Σχετικές ειδήσεις