ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Απόψε το ραντεβού μας

Απόψε το ραντεβού μας

Μία ανάσα για να προχωρήσουμε μπροστά βγαίνοντας για δύο ώρες από το γκρίζο και την καταχνιά της ζωής μας. Μία σταγόνα δροσιάς στο καμίνι των μνημονίων, κάποιες στιγμές για να νιώσουμε ξανά τη χαρά της ζωής.


Αυτός είναι ο στόχος της εκπομπής «Όλοι οι καλοί χωράνε» που ξεκινά απόψε το βράδυ στις 22:45 στην τηλεόραση του «Ε» και σας περιμένω όλους να έρθετε μαζί μας.

Χωρίς να ξεχνάω και να αφήνω τη δημοσιογραφική μάχη για ένα καλύτερο αύριο για την πληγωμένη πατρίδα μας, μία μάχη που συνεχίζω μέσα από το newsbomb.gr, την εφημερίδα Real News, το ραδιόφωνο Real FM και τα περιοδικά «Επίκαιρα» και «Crash», με αυτή τη νέα μου τηλεοπτική προσπάθεια στο «Ε», θέλω να ανοίξω ένα παράθυρο αισιοδοξίας, να περνάμε με κάποιο χαμόγελο τα βράδια της Παρασκευής σε μια παρέα που όλοι οι καλοί χωράνε.

Το concept της εκπομπής είναι απλό. Η ζωή μας, οι αλλαγές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, γεγονότα που μας σφράγισαν όπως παρουσιάζονται μέσα από τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Απόψε στις 22:45 ξεκινάμε με τα τραγούδια που σφράγισαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Ηθοποιοί και τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στον ελληνικό κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια, που τραγούδησαν στα κινηματογραφικά πλατό υπέροχα τραγούδια, αλλά και νέοι άνθρωποι που τους έχουμε γνωρίσει από την τηλεόραση, θα χορέψουν τα τραγούδια αυτά, με παράλληλες συνεντεύξεις στο στούντιο με όλους αυτούς τους περίπου 30 ανθρώπους που θα περάσουμε το σημερινό μας βράδυ, μέσα από τα τραγούδια θα δούμε τις μεταλλάξεις και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στη ζωή μας. Και όλα αυτά, με την εξαμελή ορχήστρα του Γιώργου Παγιάτη και τη δική μου δημοσιογραφική παρουσία, θα σας κάνουν να περάσετε ένα χαρούμενο βράδυ Παρασκευής από τις 22:45 μέχρι τη 1 το βράδυ.

Σας περιμένω απόψε στο ραντεβού μας γιατί η ζωή έχει και την καλή της πλευρά, και το φεγγάρι έχει και την φωτεινή του όψη.