ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MXGP: Υπογραφές για V.Guillod, K.Strijbos και T.Gajser

MXGP: Υπογραφές για V.Guillod, K.Strijbos και T.Gajser

Καλοκαίρι δεν σημαίνει διακοπές για όλες τις μορφές των Motorsports. Στις μοτοσυκλέτες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφές.

Πρόσφατα ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Kevin Strijbos (μένει στη Suzuki) και Tim Gajser (Honda) ενώ ο Valentin Guillod «ανεβαίνει» στην μεγάλη κατηγορία (MXGP).

Ο Kevin Strijbos συνεχίζει στην Suzuki

Για ακόμα δύο χρόνια επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Rockstar Energy Suzuki World Team o Κevin Strijbos. Ο 30χρονος Βέλγος μένει στην ομάδα παρά το ότι φημολογείται ότι το 2016 θα είναι χρονιά αλλαγών για την Suzuki. Στα paddocks ακούγεται ότι θα αλλάξει χέρια καθώς θα αποσυρθούν οι Eric και Sylvain Geboers ενώ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του ακόμα ο Clement Desalle.

Μέχρι το 2020 στην Honda o Tim Gajser

Η Honda φαίνεται πως πιστεύει στον 18χρονο από τη Σλοβενία αφού του ανανέωσε το συμβόλαιο για όλη του την καριέρα στην ΜΧ2, μέχρι τα 23 του χρόνια όπου αναγκαστικά θα αλλάξει κατηγορία, και θα ανέβει στην MXGP. Ο Gajser βρίσκεται στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου της ΜΧ2 και η Honda βλέπει ότι ο Σλοβένος μπορεί να της φέρει το πρωτάθλημα αν όχι φέτος, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στην MXGP o V.Guillod το 2016

Αλλάζει κατηγορία αλλά μένει με την Yamaha ο Valentin Guillod . Ο Ελβετός έφτασε το όριο ηλικίας των 23 ετών και πρέπει την επόμενη χρονιά να αλλάξει κατηγορία. Θα παραμείνει με Yamaha (με την Standing Construct Yamaha) η οποία θα φτιάξει ομάδα και στην MXGP με πρώτο οδηγό τον Guillod. Ο 23χρονος έχει ήδη κερδίσει τρία Grand Prix (στο overall) και διεκδικεί τον τίτλο στην MX2 φέτος.

Σχετικές ειδήσεις