Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Vin Diesel;

Newsbomb

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Fast and Furious, μας μιλά για το αυτοκίνητο που έχει ξεχωρίσει από όλα στα sequel της διάσημης υπερπαραγωγής.

Του Γιάννη Σκουφή

Όλα αυτά τα χρόνια στο ρόλο του Dominic Toretto από τα χέρια του Vin Diesel έχουν περάσει πάρα πολλά αυτοκίνητα. Και δεν μιλάμε για αυτοκίνητα που οδηγούν οι κοινοί θνητοί ή ακόμη και οι πιο πλούσιοι που μπορούν να έχουν ότι θέλουν. Και αυτό γιατί για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων πολλά αυτοκίνητα έχουν υποστεί ότι λογής μετατροπές μπορεί να φανταστεί κανείς.

Άλλωστε, μιλάμε για τους μαχητές των δρόμων που από το 2001 συναρπάζει μικρούς και μεγάλους με τις απίθανες σκηνές που καταστάσεις που συμβαίνουν. Μάλιστα οι παραγωγοί του Fast & Furious 9 μιλούν για την πιο εντυπωσιακή ταινία όλων, η οποία θα προβληθεί στις αίθουσες από το καλοκαίρι και μετά από πολύμηνη αναβολή λόγω της πανδημίας.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του που παραχώρησε ο Vin Diesel στην περιβόητη Supercar Blondie ρωτήθηκε για το αυτοκίνητο που του έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση. Η απάντηση του θα σας εκπλήξει, καθώς δεν είναι κάποιο σύγχρονο supercar ή ένα muscle-car με πολλά άλογα.

Έτσι λοιπόν το αυτοκίνητο που έχει ξεχωρίσει είναι μια Chevrolet Chevelle SS του 1970 που είχε οδηγήσει στις τελευταίες σκηνές του πρώτου Fast and Furious. Και αν σκεφτεί κανείς πόσα άλλα έχει οδηγήσει στις επόμενες ταινίες και πως από τότε έχει περάσει πάνω από μία εικοσαετία είναι βέβαιο πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο, το οποίο που μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Χαλάρωσης συνέχεια:Τι ανοίγει σήμερα, ποιες δραστηριότητες παίρνουν το πράσινο φως της επανεκκίνησης