Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To νέο βίντεο της σειράς Hoonigan εντυπωσιάζει

Newsbomb

Αν και έχουμε συνηθίσει στα Gymkhana να βλέπουμε διάφορα τρελά και παλαβά κανείς δεν μπορεί να πει πως το Hoonigan υστερείται θεάματος.

Του Γιάννη Σκουφή

Πρωταγωνιστής του βίντεο δεν είναι Subaru Impreza ή Ford Focus με μετατροπές που τα έχουν κάνει αγνώριστα, αλλά ένα Polaris. Το γνωστό buggy, για την περίσταση στην έκδοση RZR R Pro που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Νοέμβριου.

Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο πεντάκις πρωταθλητής στα εκτός δρόμου και οδηγός επικίνδυνων σκηνών RJ Anderson που μας χαρίζει απίστευτα πλάνα γυρισμένα στο μακρινό Long Beach της Καλιφόρνια.

Ίσως η πιο εντυπωσιακή σκηνή να είναι αυτή που το Polaris περνά με ταχύτητα πάνω από μια ράμπα για να πετάξει πάνω από μια γέφυρα και πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως το άλμα είναι τόσο μεγάλο που το Polaris προσγειώνεται στην άκρη της απέναντι ράμπας.

Από εκεί και πέρα θα το δείτε να περνά μέσα από σιντριβάνια, από υπόγεια γκαράζ με διάφορους βαθμούς δυσκολίας και εμπόδια, να σηκώνεται στους δύο τροχούς και να πηγαίνει με το πλάι, να ανεβαίνει σκαλιά και κτίρια κ.α. Με άρωμα Baywatch είναι η σκηνή στην παραλία και στην άμμο όπου το Polaris κοντράρεται με άλλα οχήματα δίπλα στο κύμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.