Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Ibrahimovic επισκέφθηκε την πίστα τη Ferrari (video)

Newsbomb

O περιβόητος Zlatan επισκέφθηκε την πίστα του Fiorano για να συγχαρεί από κοντά τους Leclerc και Sainz για το νικηφόρο «1-2» στο Μπαχρέιν.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Zlatan Ibrahimovic, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, είναι γνωστός και για πολλά άλλα εκτός από το ταλέντο του με την στρογγυλή θεά. Συγκεκριμένα, δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος του για την ταχύτητα και τα σπορ αυτοκίνητα έχοντας στην κατοχή του διάφορα supercars με ιδιαίτερη αδυναμία στις Ferrari.

Μάλιστα ο Σουηδός μπαλαδόρος που αγωνίζεται στην Μίλαν έχει πολύ καλές σχέσεις με την ιταλική εταιρεία και πολύ συχνά επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της. H πιο πρόσφατη ήταν πριν από μερικές μέρες στο Φιοράνο, την πίστα δοκιμών της Ferrari, όπου συνάντησε τους Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Αλλά εκεί δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό δίδυμο της Scuderia στην Formula 1, αλλά και μια 296 GTB. Όπως θα δείτε και στο βίντεο αρχικά ο Zlatan φόρεσε το κράνος του και μπήκε στο ιταλικό supercar ως συνοδηγός του Sainz.

Εννοείται πως στη συνέχεια κάθισε και πίσω από το τιμόνι για να απολαύσει μέσα στην πίστα τις συγκινήσεις που προσφέρει η plug-in υβριδική Ferrari με τον V6 των 2,9 λίτρων που φτάνει συνδυαστικά τους 830 ίππους.

Όσο για τις επιδόσεις, η επιτάχυνση για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 2,9 δεύτερα με το «0-200» να ολοκληρώνεται σε 7,3 δεύτερα και την τελική να φτάνει τα 330 χλμ./ώρα. Επιδόσεις που ικανοποιούν τον πλέον απαιτητικό. Ακόμη και τον Zlatan.