GOSSIP

Paris Jackson: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω πολλές φορές. Έκοβα και έκαιγα τον εαυτό μου» (vid)

Paris Jackson: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω πολλές φορές. Έκοβα και έκαιγα τον εαυτό μου» (vid)

Η κόρη του Michael Jackson μίλησε ανοιχτά για τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει.

Η 22χρονη Paris Jackson μίλησε σε σειρά εκπομπών στο Facebook και αναφέρθηκε στις μάχες που έδωσε με την εικόνα της. Αποκάλυψε ακόμα ότι έπασχε από κατάθλιψη και αυτοτραυματίστηκε πολλές φορές. Μιλώντας στο δεύτερο επεισόδιο του «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn Paris», η Paris είπε ότι πάχυνε όταν μετακόμισε με τη γιαγιά της Katherine Jackson μετά τον θάνατο του πατέρα της το 2009.

«Πήρα πολύ βάρος και το φαγητό έγινε εθισμός. Και μετά ένας ξάδερφος με αποκάλεσε χοντρή και σκέφτηκα «δεν μπορώ να το κάνω αυτό άλλο». Και έτσι άρχισα να αυτοτραυματίζομαι. Έκοβα και έκαιγα τον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πέθαινα από αυτό επειδή πάντα έλεγχα εγώ το ξυράφι και ήξερα πόσο βαθιά έκοβα. Μέρος αυτού ήταν έκλυση ντοπαμίνης. Η ντοπαμίνη αποκαλείται ντόπα με λόγο και αιτία, μοιάζει όμορφη. Πράγματα όπως το φαγητό και το σεξ και η μουσική και η γυμναστική... υπάρχουν πολλά πράγματα που προκαλούν έκλυση ντοπαμίνης. Ο αυτοτραυματισμός είναι ένα από αυτά, τα τατουάζ επίσης και έτσι υπήρχε αυτό και μετά η απόσπαση της προσοχής από τον συναισθηματικό πόνο και η μεταφορά στον φυσικό πόνο και στην ανάγκη για έλεγχο. Ναι, προσπάθησα να αυτοκτονήσω πολλές φορές».

Σε ηλικία μόλις 15 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της και παίρνοντας υπερβολική δόση παυσίπονων. Μετά πήγε σε ένα θεραπευτικό οικοτροφείο στη Γιούτα. «Δεν άντεχα άλλο. Τα προβλήματα που είχα όταν πήγα εκεί έφτιαξαν αλλά έφυγα με πολλά περισσότερα προβλήματα απ' όσα είχα όταν πήγα»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Αυξήθηκαν οι δικαιούχοι - Δες ΕΔΩ αν δικαιούσαι δωρεάν διακοπές