GOSSIP

Ο Χρήστος Μάστορας ξαναχτυπά με το πιο όμορφο μουσικό παραμύθι

Ο Χρήστος Μάστορας ξαναχτυπά με το πιο όμορφο μουσικό παραμύθι

Νέο track από τις Μέλισσες

Για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Μάστορας φορά τα γυαλιά σε όλους εκείνους που αμφισβήτησαν τις μουσικές του ικανότητες αλλά κάνει και τους πιο δύσπιστους να πιστέψουν στο μουσικό του ταλέντο. Το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Ηλία Μακρίδη είναι ένα άκρως μαγικό και παραμυθένιο θα λέγαμε τραγούδι που σίγουρα θα σε ταξιδέψει.

Το «Πιάσε Απ' Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» είναι ένα μουσικό αριστούργημα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της εποχής. Το τραγούδι αυτό θα ακούγεται στους τίτλους της νέας τηλεοπτικής σειράς του ANT1 «Ήλιος» αλλά δε παύει να είναι και η ελπίδα σου στις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας μιας και... σίγουρα θα σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα. Άλλωστε, αυτός δεν είναι και ο απώτερος σκοπός της μουσικής;

Το «Πιάσε Απ' Το Χέρι Τη Ζωή» αποτελεί κομμάτι του album «Όταν Έκανα Ευχές» του Ηλία Μακρίδη στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και φυσικά ο αγαπημένος σου Χρήστος Μάστορας.

Όπως όλα δείχνουν, ολόκληρο το album αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αν πάντως κρίνουμε από το «Πιάσε Απ' Το Χέρι Τη Ζωή» το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Σε στίχους της Ντέπης Χατζηκαμπάνη και σύνθεση του Ηλία Μακρίδη το τραγούδι αυτό δε θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με άλλον καλλιτέχνη. Η μοναδική μουσική ταυτότητα του Χρήστου, το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του και η ανατριχιαστική του ερμηνεία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Στίχοι:

Αν θες να δεις τα θαύματα να παίρνουνε μορφή
Ράψε όλα σου τα τραύματα μόνος με μιας ψυχής κλωστή

Φεύγει χαμένος ο καιρός
Είναι ο χρόνος ο πιο ύπουλος εχθρός
Πιάσε απ το χέρι τη ζωή
Κι αν το σκοτάδι είναι γύρω σου βαθύ
Ο ήλιος πάλι θα βγει

Κοίτα ψηλά και πίστεψε το δρόμο πως θα βρεις
Τα όνειρα σου γύρισε στα μάτια να τα δεις
Μπορείς

Φεύγει χαμένος ο καιρός
Είναι ο χρόνος ο πιο ύπουλος εχθρός
Πιάσε απ το χέρι τη ζωή
Κι αν το σκοτάδι είναι γύρω σου βαθύ
Ο ήλιος πάλι θα βγει

Άκουσε το «Πιάσε Απ' Το Χέρι Τη Ζωή» εδώ: