GOSSIP

Δέκα ιστορίες για τους διάσημους που σίγουρα δεν γνωρίζετε

Δέκα ιστορίες για τους διάσημους που σίγουρα δεν γνωρίζετε

Οι αγαπημένοι μας celebrities υποδύονται ρόλους που τις περισσότερες φορές τους κάνει αγαπητούς στο κοινό. 

Ο Daniel Radcliffe (Harry Potter), o Will Smith, o Tom Hanks και η Lady Gaga είναι μόνο μερικοί από εκείνους τους διάσημους ηθοποιούς που οι θαυμαστές τους ήταν ικανοί να περιμένουν καρτερικά για ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί τους.

Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι οι άνθρωποι που είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες σε ανύποπτο χρόνο και εκεί ακριβώς που δεν το περίμεναν.

Αυτές τις ιστορίες μοιράστηκε στο boredpanda.com Mike Sington και αποκάλυψε πράγματα για τους διάσημους που δεν γνωρίζαμε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω 10 ιστορίες για τους αγαπημένους μας celebrities. Όπως θα ανακαλύψετε όλοι τους είναι φιλικοί, ευγενικοί και ευγνώμονες με τους θαυμαστές τους.

Daniel Radcliffe

Πρόσφερα στον Daniel Radcliffe το επιδόρπιό του σε ένα event και κατά λάθος σκόνταψα και το έριξα επάνω του. Εκείνος με κοίταξε και μου ζητούσε ξανά και ξανά συγγνώμη. Ήταν πολύ γλυκός και με ρωτούσε συνέχει αν ήμουν εντάξει.

Will Smith

Δούλευα σε ένα prive event που είχε οργανώσει ο ίδιος πριν μερικά χρόνια. Εκείνος φρόντισε να ευχαριστήσει τόσο πριν το πάρτι, όσο και στο τέλος κάθε υπάλληλο ξεχωριστά για τη δουλειά μας. Είχε εκπληκτικούς τρόπους και έκανε αστεία με όλο το προσωπικό.

Beethoven

Γνώρισα από κοντά κάποια στιγμή τον σκύλο Αγίου Βερνάρδου που υποδυόταν τον Beethoven στην ομώνυμη ταινία με τον Charles Gordon. Το όνομά του ήταν Duke και ήταν αξιολάτρευτος.

Jeff Godlblum

Δεν πιστεύω ότι κάποιος πιστεύει ότι ο Jeff Goldblum δεν είναι ευγενικός. Μια φορά σε κάποια ταινία του, όταν έφτασε στο γύρισμα, μια κυρία από την παραγωγή μας φώναζε να φύγουμε και να μην τον ενοχλούμε. Αυτός πρέπει να την άκουσε και γύρισε, ήρθε προς το μέρος μας και άρχισε να μας μιλά και να δίνει αυτόγραφα.

Jim Carrey

Όταν γνώρισα τον Jim Carrey πρέπει να ήμουν 11 σε ένα πάρτι που με είχαν πάρει οι γονείς μου. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική και όταν με πρόσεξε άρχισε να κάνει γκριμάτσες όμοιες με εκείνες που έκανε και στην ταινία "Η Μάσκα". Είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και σίγουρα έχει μια αγνή καρδιά.

Lady Gaga

O πατέρας μου γνώρισε στη Νέα Υόρκη την Lady Gaga, και είπε ότι ήταν το πιο γλυκό και ευγενικό πλάσμα που γνώρισε ποτέ. Την αποκαλούσε "μαγευτική" και τελικά λίγο αργότερα έγινε θαυμαστής της.

Hugh Jackman

Ένας φίλος μου πήγε στην πρεμιέρα των X-men και χρειάστηκε να κατασκηνώσει έξω από το θέατρο. Όταν ξύπνησε είδε τον ηθοποιό να στέκεται μπροστά τους, μοιράζοντας πρωινό σε όλους όσους κατασκήνωσαν για να δουν την ταινία. Ήταν περίπου 100 άτομα εκεί και σε όλους έδωσε χυμό πορτοκάλι και ένα σάντουιτς.

Tom Hanks

Στα τέλη του 1990 εργαζόμουν στην Disneyland και τον είδα να κάνει ξενάγηση σε περίπου 25 παιδιά. Αν και εγώ ήμουν ο ξεναγός στο γκρουπ αυτό, ο Tom Hanks ήταν μαζί μας και έλεγε τα πάντα στα παιδιά σαν να το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν πολλές φορές.

Roberd Downey Jr.

Με τον ηθοποιό ήμασταν μαζί στην ίδια πτήση και ήταν σούπερ κοινωνικός και ζεστός. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ο Roberd Downey Jr.

The Rock

Η μητέρα μου και η αδερφή μου συνάντησαν τον Dwayne Johnson όταν ακόμη ήταν παλεστής. Είχαν πολλές αποσκευές μαζί τους και ο τύπος προσφέρθηκε να κουβαλήσει μερικά από τα πράγματά τους. Άρπαξε μερικές τσάντες και τον μάρσιπο με την ανιψιά μου.