GOSSIP

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση σε Παπαγεωργίου-Χριστοπούλου για τα υπονοούμενα και η κόντρα (vid)

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση σε Παπαγεωργίου-Χριστοπούλου για τα υπονοούμενα και η κόντρα (vid)

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στα υπονοούμενα που έχει δεχτεί όλο αυτό τον καιρό για τη συνεργασία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η κριτής του GNTM, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις πρώην συνεργάτιδές της.

Γιατί ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους και γιατί υπάρχουν υπονοούμενα στις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς για εκείνη;

«Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή που το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και coach η Έλενα Χριστοπούλου, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δυο και νομίζω ότι πήγαμε και πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν με πήρε τηλέφωνο, όμως, της έστειλα κι εγώ χαιρετίσματα και καλή αρχή. Ελάχιστα την έχω παρακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχω να πω τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα για να πάει ένας άνθρωπος παραπέρα και να βγει μπροστά από αυτό», τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ