GOSSIP

Τζούλια Νόβα: «Είναι λίγο δύσκολο, ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ»

Τζούλια Νόβα: «Είναι λίγο δύσκολο, ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ»
Η Τζούλια Νόβα.
Instagram / julianova1

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για την μητρότητα και τις δυσκολίες της.

Η Τζούλια Νόβα, τον περασμένο Δεκέμβριο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, έκτοτε η ίδια αλλά και ο σύζυγος της, Μιχάλης Βιτζηλαίος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η καθημερινότητά της από τότε έχει αλλάξει ριζικά, καθώς πλέον αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο στην κορούλα της, την οποία προσπαθεί να απασχολεί με δημιουργικές δραστηριότητες.

Η Τζούλια Νόβα διαθέτει και έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram, αφού της αρέσει αν μοιράζεται πολλά πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και από την επαγγελματική.

Η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε για το αν έχει βοήθεια στο σπίτι με την κορούλα της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως το τελευταίο διάστημα είναι μόνη της και να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Για να λέμε την αλήθεια το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο μόνη μου. Έχω τη μαμά μου που μπορεί να έρθει 1-2 φορές την εβδομάδα να την κρατήσει, για να πάω ή κομμωτήριο ή να βγω μια βόλτα. Έχω και την πεθερά μου, που επειδή εργάζεται ντρέπομαι να της ζητήσω βοήθεια. Κάποιες φορές αναγκάζομαι, όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», είπε η Τζούλια Νόβα.

Και πρόσθεσε: «Αλλά πιο πολύ την κρατάω μόνη μου. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχτώ. Μεγαλώνουν όμως γρήγορα τα μωράκια. Για πότε θα πάει σχολείο, θα μεγαλώσει, θα βρει αγόρι και θα μας αφήσει. Ούτε καν που θα το καταλάβει».

Σχετικές ειδήσεις

Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά»

Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»

Τζούλια Νόβα: Βγάζει γλώσσα και αναστατώνει τους πάντες (photo)