GOSSIP

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτογράφιση στο Λονδίνο
H Νατάσσα Μποφίλιου.
Instagram / natassabofiliouofficial

Η Νατάσσα Μποφίλιου πήρε θέση για τις φωτογραφίες στο Λονδίνο, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες».

Η Νατάσσα Μποφίλιου, το βράδυ της Δευτέρας απάντησε με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό instagram μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε στο Twitter για την φωτογράφιση ρούχων που έκανε στο Λονδίνο.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για την Νατάσσα Μποφίλιου και τις πόζες με φανταχτερά ρούχα στους δρόμους του Λονδίνου. Πρόκειται για ρούχα της εταιρείας Nidodileda, τα οποία η τραγουδίστρια φορά εδώ και χρόνια στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της.

Σε όλες τις συναυλίες της αλλά και στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η ερμηνεύτρια συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία που έχει βάλει την σφραγίδα της τα τελευταία χρόνια στο boho ντύσιμο. Άλλωστε η θεατρικότητα των ρούχων ταιριάζει γάντι με το στιλ της Νατάσσας Μποφίλιου.

Σχετικές ειδήσεις

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντάει για τις φωτογραφίες με γούνα στο Λονδίνο

Μποφίλιου:Το επικό σκηνικό με νεαρό - Δεν είστε τόσο γνωστή, γκούγκλαρα Νατάσα και έβγαλε Θεοδωρίδου