MEDIA

Survivor All Star: Ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν unfollow στην Καρολίνα

Survivor All Star: Ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν unfollow στην Καρολίνα

Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης όπου συζητήθηκε πολύ έντονα για τις τρυφερές στιγμές που μοιράστηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Η Καρολίνα Καλύβα αποτελεί πλέον παρελθόν από την παραλία του Αγίου Δομίνικου, καθώς είναι η παίκτρια που αποχώρησε στην τελευταία ψηφοφορία κοινού.

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ έχει προχωρήσει και στις πρώτες της δηλώσεις μετά και τον σάλο που ξέσπασε με τις εικόνες από την απομονωμένη καλύβα με εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Οι τρυφερές στιγμές Καρολίνας-Μάριου στην καλύβα μέσα στη ζούγκλα του Survivor σόκαραν τους τηλεθεατές, ενώ ο σύντροφος της Καρολίνας στην Ελλάδα και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Μπο, δήλωσε προδομένος σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Εκτός από τον Μπο οι εικόνες από το drone φαίνεται πως πλήγωσαν και την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φημολογείται ότι διατηρεί (;) σχέση με τον Μάριο, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

Ή καλύτερα δεν έχει μιλήσει για το θέμα, αφού τόσο εκείνη, όσο και ο πρώην σύντροφος της Καρολίνας Καλύβα προχώρησαν σε μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την στάση τους απέναντι στο συμβάν.

Ο Μπό αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία η Καρολίνα είχε έρθει κοντά την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor, έκαναν unfollow την πρώην παίκτρια στο Instagram δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στην νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα πάντως με τον λογαριασμό της Καρολίνας, η ίδια ακολουθεί ακόμα και τον Μπο αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μάλιστα η Καρολίνα Καλύβα προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση και την επιστροφή της στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο, με λεζάντα: «Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες και η εμπλοκή με την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Έρχονται μεγάλες αλλαγές - Ποια μέρα θα προβάλλεται η αποχώρηση

Survivor All Star: «Χαμός» στο αυριανό συμβούλιο – Τι είπε ο Μαρτίκας για Ηλία Γκότση (vid)