MEDIA

Survivor All Star: «Χαμός» στο αυριανό συμβούλιο – Τι είπε ο Μαρτίκας για Ηλία Γκότση (vid)

Survivor All Star: «Χαμός» στο αυριανό συμβούλιο – Τι είπε ο Μαρτίκας για Ηλία Γκότση (vid)

To Survivor All Star συνεχίζεται αύριο (29/1) με ακόμη ένα νέο επεισόδιο που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Πρωταγωνιστής των εξελίξεων θα είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας που θα γίνει έξαλλος με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση, τον οποίο ο φαρμακοποιός κατηγορεί ανοιχτά στο συμβούλιο του νησιού πως είναι ένας παίκτης που εσκεμμένα επιδιώκει να ματσάρει αδύναμους παίκτες προκειμένου να φτιάχνει τα στατιστικά του και να φέρνει άνετες νίκες στην ομάδα του.

Αυτή η επίθεση του Μαρτίκα θα φέρει όπως είναι λογικό και την απάντηση του Ηλία που θα υπενθυμίσει πως πρόκειται για ένα παιχνίδι και ο καθένας έχει τη στρατηγική του.

«Ούτε ένα δάκρυ για την Καρολίνα ο Μάριος»

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα να έχει γίνει θέμα συζήτησης στις δύο καλύβες, ενώ τα σχόλια για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη δεν έλειψαν.

Η Καρολίνα και ο Μάριος είχαν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα την παρατήρηση από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για τις συναντήσεις τους στη ζούγκλα. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, οι δύο ομάδες εισέρχονται σε λεπτές συζητήσεις στις δυο καλύβες που φέρνουν ένταση.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε», σημείωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.