GOSSIP

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Πήγα στο Survivor για να ξεφύγω από το πένθος»

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Πήγα στο Survivor για να ξεφύγω από το πένθος»

O Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε τη συμμετοχή στο Survivor του 2017 αλλά και όσα συμβαίνουν στο φετινό Survivor All Star.

Για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017 μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας ότι ένας λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν για να «ξεφύγει» από το πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα του.

«Αισθάνομαι έντονα την απουσία του πατέρα μου, όταν μου συμβαίνει κάτι σημαντικό, είτε πολύ ευχάριστό, είτε δυσάρεστο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και αμέσως μετά από τρεις μήνες πήγα στο Survivor», δήλωσε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένας λόγος που πήγα, πέρα απ’ το ότι χρειαζόμουν χρήματα μετά την απώλεια του πατέρα μου, ήταν και για να ξεφύγω από το πένθος. Μάλιστα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό» προσθέτει.

Όσο για το Survivor All Star καθώς και για το λόγο που αρνήθηκε την πρόταση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο σχολίασε:

«Σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να λειτουργώ στα επαγγελματικά μου με γνώμονα μόνο το οικονομικό. Επίσης, βλέποντας πώς εξελίσσεται το Survivor μέσα στα χρόνια, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο αγωνιστικό παιχνίδι αλλά έχει γίνει ένα σκληρό reality. Και τα νούμερα είναι χλιαρά, πηγαίνει μέτρια, ενώ πολύ έλεγαν ότι θα είναι κάτι εξαιρετικό φέτος».

Για τις... αναταράξεις με τα κινητά και τα ειδύλλια στη ζούγκλα είπε παράλληλα:

«Στο δικό μας Survivor δεν υπήρχαν κινητά και τέτοια πράγματα, ήμασταν πολύ πιο ψαρωμένοι και άβγαλτοι. Εμείς μέναμε σε ένα σημείο πολύ μακριά από τον πολιτισμό. Ήθελε πολλά κότσια για να περπατήσεις μία ώρα μέσα στη ζούγκλα τη νύχτα, για να βρεις ένα καρβέλι ψωμι... Το Survivor δεν θυμίζει αγωνιστικό παιχνίδι. Θυμίζει λίγο… Οικογενειακές Ιστορίες».