GOSSIP

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο πατέρας του αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για τον ηθοποιό

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο πατέρας του αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για τον ηθοποιό
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο μπαμπάς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης μιλά για πρώτη φορά για το γιο του.

Μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakafast@Star» παραχώρησε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο πατέρας του ταλαντούχου, ηθοποιού και σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μέχρι σήμερα.

«Οποιοσδήποτε πατέρας στη θέση μου θα ήταν περήφανος για αυτά που έχει κάνει ο γιος του. Από μικρός του άρεσε το θέατρο. Ακόμα και στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είχε κατέβει με μία ομάδα από το σχολείο του για να παίξει θέατρο στο Ηράκλειο», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

«Όταν διάβασε μια αγγελία ότι οι “Φρουροί της Αχαΐας” θέλουν έναν μικρό για έναν ρόλο, πήγε, αλλά χρειαζόταν άδεια από τους γονείς και αναγκαστικά, μας πήρε τηλέφωνο κι έπρεπε να συμφωνήσουμε. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει την τηλεόραση μετά το «Μaestro», δήλωσε: «Το αν σταματήσει ή όχι την τηλεόραση δεν το γνωρίζω, ούτε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει καλή δουλειά. Το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα».

Όσο για τους λόγους που επέλεξε τους Παξούς για να γυρίσει τη σειρά, ο Μανώλης Παπακαλιάτης απάντησε: «Σίγουρα οι Παξοί είναι το αγαπημένο του νησί κι έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η γιαγιά του κατάγεται από εκεί κι έχουν σπίτι εκεί. Η Κρήτη είναι το μέρος που γεννήθηκε, αν θα συνεχίσει, θα τη βάλει και αυτή στη δουλειά του».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ανέφερε: «Προφανώς, κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να κάνουν οικογένεια, να κάνει εγγόνια. Αν μπορούσε να συνδυάσει καριέρα κι οικογένεια, θα ήταν το καλύτερο».

Σχετικές ειδήσεις

Maestro: Αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix

Maestro: Το 1o meeting Παπακαλιάτη αποκάλυψε το 1ο spoiler

Maestro: Στις 17 Μαρτίου η διεθνής πρεμιέρα στο Netflix - Η Νέα Υόρκη υποδέχτηκε τη σειρά