GOSSIP

Μιμή Ντενίση: Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» έχει γίνει μάθημα στο Χάρβαρντ

Μιμή Ντενίση: Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» έχει γίνει μάθημα στο Χάρβαρντ
H Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στο «Πρωινό μας», μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και την Ιταλική σειρά που θα πρωταγωνιστήσει.

Η Μιμή Ντενίση, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η ηθοποιός είπε ότι είναι πολύ καλά, ενώ αποκάλυψε ότι από το λεξιλόγιό της απουσιάζουν οι λέξεις «βαριέμαι και κουράστηκα». Όπως εξήγησε, η δημιουργία για την ίδια είναι ξεκούραση.

Σχετικά με την επιτυχία της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η ίδια ανέφερε ότι η ταινία έχει «ταξιδέψει» αρκετά και «ταξιδεύει». «Η ταινία έπαιξε στην Αυστραλία και τώρα γνωρίζω ότι παίζει στην Κίνα, στη Ρωσία και στη Γερμανία. Σκίζει, κάτι που δεν το φανταζόμουν ούτε κι εγώ. Η ταινία έγινε παγκόσμια επιτυχία».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» έχει γίνει μάθημα στο Χάρβαρντ. «Σε ελληνικό πανεπιστήμιο θα αργήσει να γίνει», είπε με νόημα η ηθοποιός.

«Για μένα όλη αυτή η πορεία της ταινία ήταν κάτι αναπάντεχο και συγκινητικό. Όταν σε βραβεύει η Ακαδημία Αθηνών, η Εκκλησία της Ελλάδος, η UNESCO, τι παράπονο να έχεις…».

Σε ερώτημα της παρουσιάστριας για το αν η ταινία έχει την ίδια απήχηση και στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό, η κυρία Ντενίση επισήμανε ότι υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες και εκπομπές που πιάνουν τα ασήμαντα και τα κάνουν θέματα. Ωστόσο, είναι συνειδητή η απόφασή της να καταπιάνεται με τα δύσκολα θέματα.

«Μου είναι πολύ πιο εύκολο να ‘’ανεβάσω’’ μια κωμωδία, που μου αρέσει να γελάω και μου αρέσει και το χιούμορ. Μια κωμωδία δεν θέλει ούτε έρευνα ούτε τριάντα άτομα προσωπικό. Θεωρώ ότι πρέπει να προσφέρουμε σε αυτή τη χώρα. Να προσπαθήσουμε το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό, γιατί στο εξωτερικό μας έχουν γι’ αυτό το επίπεδο και γίνονται εύκολα τα πράγματα. Ό,τι ήταν του εξωτερικού μου ήρθε εύκολα. Δεν έγινε από την πολιτεία. Η Αμερική είναι η χώρα των ευκαιριών και μου πρότειναν και πάρα πολλά πράγματα. Μου πρότειναν μια ταινία», αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.

Όσο για το ποια είναι τα όνειρά της, η ηθοποιός είπε ότι δεν έχει τελειωμό η σχέση της με τη Σμύρνη. Πλέον αντί για Μιμή, πολλοί τη φωνάζουν «Φιλιώ». «Ταυτίστηκα τόσο πολύ με τη Σμύρνη. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που αισθάνονται δικαιωμένοι με την ταινία. Ταύτισαν εμένα με τη δική τους δικαίωση. Η δικαίωση δεν ήρθε από το κράτος. Την Πρωτοχρονιά θα κάνω στη Θεσσαλονίκη την ‘’Καινούργια Πατρίδα’’».

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι είναι πιθανό – δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές- να πρωταγωνιστήσει ως Ελληνίδα σε ιταλική τηλεοπτική σειρά. «Στο εξωτερικό οι πόρτες είναι ανοιχτές, απλώς οι Έλληνες το φοβόμαστε».

Τέλος, για τον Λάκη Λαζόπουλο εξήγησε ότι δεν έχει τίποτα μαζί του. «Είναι μια ψεύτικη ιστορία που διατηρούν τα sites». Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του. «Ο Λαζόπουλος με ανέφερε 3.000 φορές και απάντησα 3. Κάποιος που ασχολείται 20 χρόνια με μια γυναίκα, έχει σχέση μαζί της. Πρέπει να περνάμε ωραία στη ζωή. Να μην έχουμε τοξικότητα οι ίδιοι», είπε με χιούμορ η Μιμή Ντενίση.

Σχετικές ειδήσεις

Μιμή Ντενίση: Η συνάντηση με τον Λάκη Λαζόπουλο και η... συμφιλίωση

Μιμή Ντενίση: Απαντά για τον Λάκη Λαζόπουλο – «Ξέρει να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας»

Μιμή Ντενίση: Η απάντηση της στις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου