GOSSIP

Μαλλιοτράβηγμα Γουάιλντ - Ραταϊκόφσκι: «Μην με πιάνεις στο στόμα σου»

Μαλλιοτράβηγμα Γουάιλντ - Ραταϊκόφσκι: «Μην με πιάνεις στο στόμα σου»

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Ραταϊκόφσκι συνελήφθη από την κάμερα να φιλάει τον τραγουδιστή στην Ιαπωνία, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Γουάιλντ.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κοσμεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους της ισπανικής Vogue και μιλά για τα φιλιά της με τον Χάρι Στάιλς.

Η 31χρονη, που φωτογραφήθηκε να φιλάει τον τραγουδιστή των One Direction, τον περασμένο μήνα στην Ιαπωνία, αποκάλυψε πόσο «παράξενα νιώθει» που η ερωτική της ζωή απασχολεί τόσο πολύ τα μέσα ενημέρωσης.

«Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Στη συνέχεια μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της το μοντέλο είπε: «Είμαι απλώς ένα άτομο που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard). Οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βγαίνω ραντεβού».

«Το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ερωτική μου ζωή είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου».

Η Έμιλι και ο Χάρι έγιναν είδηση σε όλο τον κόσμο όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στους δρόμους του Τόκιο τον περασμένο μήνα, στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει η DailyMail.com.

Η Έμιλι είχε μιλήσει για το ειδύλλιό της με τον Στάιλς στους LA Times, λέγοντας: «Υπάρχουν εκατομμύρια τρελά, ανακριβή πράγματα που λέγονται για τις σχέσεις μου. Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τους άντρες. Αν και, ναι. Ξέρετε, μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν».

Εν τω μεταξύ η Ολίβια Γουάιλντ μίλησε για τα συναισθήματά της απέναντι στο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, αφού η τελευταία σχολίασε το δημόσιο φιλί με τον Χάρι Στάιλς.

Σε συνέντευξή της στην ισπανική Vogue, η Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι «αισθάνεται άσχημα» για τη Γουάιλντ μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο του φιλιού που έγιναν viral. Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον της Γουάιλντ αναφέρει ότι η ηθοποιός είναι «έξαλλη» με τα σχόλια της Ραταϊκόφσκι και αισθάνεται ότι το μοντέλο την «πρόδωσε» με το να φιλιέται με τον Στάιλς.

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι η Γουάιλντ θέλει η Ραταϊκόφσκι να «κρατήσει το όνομά της μακριά από το στόμα της» και να «επανεξετάσει τη ζωή της με τα ραντεβού και τους άνδρες που επιλέγει να βγαίνει μαζί τους». Πρότεινε επίσης ότι το μοντέλο θα πρέπει «να επικεντρωθεί στο να είναι μαμά αντί να βγαίνει με όποιον βλέπει».