GOSSIP

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Η Δέσποινα Βανδή ήταν πολύ φιλική στο γύρισμα, ήταν αντιβεντέτα»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Η Δέσποινα Βανδή ήταν πολύ φιλική στο γύρισμα, ήταν αντιβεντέτα»
Glomex

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή όταν και οι δύο έκαναν ένα πέρασμα από τη σειρά «Δύο Ξένοι», όπου υποδύθηκαν το ζευγάρι

Για τον ρόλο του ως «Καραμάνος» στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι» αλλά και το πέρασμα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή όταν έκανε κι εκείνη ένα πέρασμα από τη σειρά «Δύο Ξένοι», όπου μάλιστα ήταν και τηλεοπτικό ζευγάρι.

Η Δέσποινα Βανδή υποδυόταν την Χαρούλα, τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο στην Τρίπολη, όπου υπηρετούσε ο Τόλης Σιδεράτος, κατά κόσμον Αλέξανδρος Ρήγας.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Δύο χαρακτηριστικές που θυμάμαι είναι ο Καραμάνος στους Δύο Ξένους και φώναζα “Σιδεράτο, το πουλί”. Η Δέσποινα ήταν πολύ φιλική στο γύρισμα. Τότε η Δέσποινα ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα. Ήταν πολύ αντισυμβατική, αντιβεντέτα. Ήταν πάρα πολύ συμπαθητική η συνεύρεσή μας», είπε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε και στον Ιταλό μαφιόζο που υποδύθηκε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» λέγοντας: «Γελάγαμε πολύ στο γύρισμα. Τότε, με το "mamma" είχε πάρα πολύ πλάκα. Ακόμα με σταματάνε στο δρόμο και με αποκαλούν Nino».