GOSSIP

Ηλικιωμένος ομογενής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έγινε viral στο TikTok

Ηλικιωμένος ομογενής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έγινε viral στο TikTok

Μία κοπέλα κατάφερε να μεταδώσει σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους τη συγκίνηση και τη χαρά που ένιωσε ο 89χρονος ομογενής παππούς της που για πρώτη φορά επισκέφτηκε την Ελλάδα.

Ένας 89χρονος ομογενής παππούς επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά. Μέσα σε συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μια κοπέλα κατάφερε να μεταδώσει σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους τη συγκίνηση και τη χαρά που ένιωσε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Το μπαστουνάκι του ηλικιωμένου άνδρα δεν τον εμποδίζει καθόλου να ανέβει τα σκαλιά της γνωστής βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα αλλά και την Ακρόπολη, να περπατήσει στο αρχαίο μνημείο και να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο ίδιος μάλιστα ταξίδεψε στη Σαντορίνη, περπάτησε στα σοκάκια, ήπιε ούζο και χόρεψε.

Ό,τι και αν έκανε ο παππούς φαίνεται ενθουσιασμένος και γελαστός, με την ελληνική σημαία στα χέρια.

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια», γράφει η AnnaMG24 που ανέβασε το βίντεο εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

«Απόλυτη ευτυχία», είναι η λεζάντα που έβαλε η εγγονή του στην φωτογραφία του παππού που κλείνει το βίντεο. «Σε αγαπάμε παππού», γράφει σε άλλη φωτογραφία.