GOSSIP

Άννα Φόνσου: Νέα στέγη για την αγαπημένη ηθοποιό – Φωτογραφίες από το καινούργιο της σπίτι

Άννα Φόνσου: Νέα στέγη για την αγαπημένη ηθοποιό – Φωτογραφίες από το καινούργιο της σπίτι
GLOMEX.

Η πολυκατοικία όπου ζούσε η Άννα Φόνσου μέχρι πρότινος, κρίθηκε ακατάλληλη, ύστερα από υδραυλική βλάβη.

Μετά τη σοβαρή «περιπέτεια» με το σπίτι στο οποίο διέμενε μέχρι πρότινος, η Άννα Φόνσου μετακόμισε σε νέα στέγη. Υπενθυμίζεται ότι η πολυκατοικία όπου ζούσε, κρίθηκε ακατάλληλη, ύστερα από υδραυλική βλάβη.

Με μήνυμα μέσω του λογαριασμού «Το σπίτι του ηθοποιού» στα κοινωνικά δίκτυα, η Άννα Φόνσου ενημέρωσε ότι αναζητούσε ένα σπίτι, διότι οι εργασίες στην πολυκατοικία έπρεπε να εκκινήσουν αμέσως. Τότε, είχε γνωστοποιήσει ότι προσωρινά θα έμενε στο «Σπίτι του ηθοποιού». Όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρήκε το νέο της σπίτι.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράσθηκε φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού, το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Άννας», με το κοινό της. «Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω. Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου, πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.

Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος, ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου, με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Σχετικές ειδήσεις