GOSSIP

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μου έγραφαν να πεθάνω για να ησυχάσουν»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μου έγραφαν να πεθάνω για να ησυχάσουν»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εκτός από τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, δέχτηκε και μερικά σχόλια μίσους και κακιάς τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία του.

Για την περιπέτεια που είχε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όταν λιποθύμησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μίλησε ο ίδιος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μετά την ανάρτησή του μέσα από το ασθενοφόρο, ο γνωστός μουσικός, εκτός από τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, δέχτηκε και μερικά σχόλια μίσους και κακιάς τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία του.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν: “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά… δηλαδή για όνομα του Θεού…» είπε αρχικά ο Μαυρίκος Μαυρικίου.

Και ξέσπασε για τα μηνύματα που λαμβάνει: «Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Κατερίνα Καινούργιου.