GOSSIP

Ευτυχία Μελή: Στην Αμερική έβγαζα σε μια μέρα όσα βγάζω στην Ελλάδα σε έναν χρόνο

Ευτυχία Μελή: Στην Αμερική έβγαζα σε μια μέρα όσα βγάζω στην Ελλάδα σε έναν χρόνο

Αναφερόμενη στα χρόνια που ζούσε στις ΗΠΑ, η Ευτυχία Μελή είπε: «Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, μου λείπει η Αμερική»

H Ευτυχία Μελή, η τηλεοπτική Κατερίνη στο «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha μίλησε στο περιοδικό My Tv, κάνοντας αναφορά στην περίοδο που εργαζόταν στην Αμερική σε συνδυασμό με τις υψηλές της οικονομικές απολαβές.

Αναφερόμενη στα χρόνια που ζούσε στις ΗΠΑ, είπε: «Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, μου λείπει η Αμερική. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με σημαντικούς ανθρώπους, όπως ο Νίκολας Κέιτζ και ο Άντονι Χόπκινς. Επίσης, δούλεψα συστηματικά για τις πρώτες δύο ταινίες «Star Trek». Γνώρισα κάποια είδωλα μου, όπως ο Πιρς Μπρόσναν και ο Τομ Χανκς. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Δούλεψα ως βοηθητική ηθοποιός και αλλού είχα και κάποιους μικρούς ρόλους».

Μάλιστα, μιλώντας για τις οικονομικές της απολαβές, είπε: «Στην Αμερική είναι άλλα τα οικονομικά μεγέθη. Εκεί έπαιρνα σε μια μέρα τα χρήματα που θα βγάλω φέτος εδώ όλο τον χρόνο. Λάμβανα συνέχεια επιταγές από τα δικαιώματα προβολής των έργων στα οποία συμμετείχα». Και συμπλήρωσε: «Αν κλείσω το «κεφάλαιο Αμερική», είναι σαν να μου παίρνουν την ψυχή. Προτεραιότητα έχει η Ελλάδα τώρα. Όμως, όταν βρω την ευκαιρία, θα ξαναπάω. Εκεί είναι το σπίτι μου. Άφησα τη ζωή μου και νιώθω ότι εκεί βρίσκεται η μισή μου καρδιά.