GOSSIP

Άννα Βίσση: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της για σοβαρό λόγο - Τι συνέβη

Άννα Βίσση: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της για σοβαρό λόγο - Τι συνέβη

Το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα των εμφανίσεων της Άννας Βίσση αναβάλλεται

Η Άννα Βίσση, αυτή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ερμού.

Ωστόσο το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα των εμφανίσεων μεταφέρεται για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, για σοβαρούς τεχνικούς λόγους.

«Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αναβολή της πρεμιέρας και κλείνουμε ραντεβού από τις 15 Δεκεμβρίου για να ζήσουμε μαζί το απόλυτο show, που για ακόμα μία φορά έχουν ετοιμάσει η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της. Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η μουσική καρδιά της Αθήνας θα χτυπήσει ξανά δυνατά, με την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» για 8η συνεχόμενη χρονιά!» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Άννα Βίσση: Πανηγύρισε με «Ψυχεδέλεια» τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR

Πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βίσση παρακολούθησε τα αθλητικά δρώμενα και πανηγύρισε με τον δικό της τρόπο τη νίκη του Παναθηναϊκού Aktor κόντρα στη Βαλένθια για την EuroLeague.

Η γνωστή για τα «πράσινα» αισθήματά της τραγουδίστρια «ανέβασε» story στο Instagram με μία από τις επιτυχίες της, το «Ψυχεδέλεια», για να συνοδέψει τους παγηγυρισμούς των παικτών του «τριφυλλιού» με τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Δίνοντας, μάλιστα και τα συγχαρητήριά της!

Δείτε το video από το σχετικό στόρι της Άννας Βίσση: